Haberler

Alacak Verecek Kavgası: 2 Kişinin Kafasına Sıktılar

Güncelleme:

Gaziantep'te Hanifi Özdar (40) ile Kadir Yıldız (36), Onur Mahallesi 5. Sokak'taki bir kıraathanede, borçlu oldukları iddia edilen Mustafa M. ve eniştesi Bayram M. ile tartıştı.

KAFALARINA SIKTILAR

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Hanifi Özdar ve Kadir Yıldız, kafalarına isabet eden mermilerle olay yerinde hayatlarını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ALACAK - VERECEK MESELESİ

Bu arada, şüphelilerden Mustafa M. ile maktullerin geçen yıl birlikte emlakçı dükkanı açtıkları ve zarar ettikleri gerekçesiyle iş yerlerini bir süre önce kapattıkları öğrenildi. Cinayetin alacak verecek yüzünden işlendiği öne sürüldü.

Polis, cinayetin şüphelilerinin yakalaması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Yıldız Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (6)

BUNLARDA HiC ALLAH KORKUSU KALMAMIS YAHU:

ÖFKE, KIZGINLIK, SiNiRLENMEK, BUNLARIN HEPSi, SEYTANDAN GELiR, . , BUNUN ÖNÜNE ANCAK VE ANCAK IMANIMIZI KUVVETLENDIRMEKLE GECEBiLiRiZ. , .

38
2
yanıtYanıtla
KateleyaMobil-IOS:

Ne geldiyse herkesin basina Paradan maldan geliyor makamdan geliyor zevkten geliyor, söyle bakin etrafiniza herkesin ölum sebebi para mal mulk söhret, zevk degilmi, batsada kurtulsak su Dunyanin telasindan

32
0
yanıtYanıtla
CEVHER:

Para için değmez be kardeş okadar hapis yatacan o para eline geçecekmi ? Onu geçtim bunun öbür dünyasıda var bir insanı öldüürmek tüm insanlıgı oldurmek kadar günahtır bunuda unutmayalım

22
1
yanıtYanıtla
xx:

su testisi su yolunda kirilir

10
3
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

onu bunu bilmem alacakli her zaman haklidir yorganina gore ayagini uzatsin borclu alirken iyi verirken kotu

6
1
yanıtYanıtla
ogsan durmaz:

sınıfımın en yakısıklısı olarak bu tur olayları yadırgıyorum bu yollardan bende gectım hıc ıyı ısler deıl bırakın bu ıslerıı

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title