Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Olağanüstü Kongre

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da olağanüstü kongre yapıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediye spor'da olağanüstü kongre yapıldı. Kongreye tek liste ile girilirken, Abdulkadir Gözegir'den boşalan koltuğa Osman Toprak seçildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde düzenlenen olağanüstü kongreye, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile spora gönül verenler ve davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan olağanüstü kongre, divan teşkilinin oluşmasıyla devam etti. Divan başkanlığına Av. Erol Hüner seçildi. Daha sonra yönetim kurulu, denetim kurulu faaliyetleri ile gelir-gider tablosu okundu.

"ALT YAPI ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERDİK"

Faaliyet raporunu okuyan Abdulkadir Gözegir, göreve geldikleri ilk günden itibaren alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini ve yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini kaydetti. Gözegir, "Bu yıl U21 liginde ilk maçlardan başlayarak başarılı bir grafik çizmiştir. Alt yapı tesislerimizin yeniden tadilatları yapılarak daha iyi ortamda çalışmalar yapılması sağlanmıştır. Ayrıca U21 takımımızdan Ramazan Özkabak, Yücel Candemir, Harun Biçer ve Abdulhaluk Aba A takım kadrosuna dahil edilmiştir" dedi.

"SON HAFTALARDAKİ PERFORMANS ÜMİTLENDİRDİ"

Gözegir, Birinci Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol liginde mücadele veren takımlarının lige iyi başladığını ve ilk maçında Adana spor'u 85-46 gibi net bir skorla geçtiğini belirtti. Takımın son haftalarda spor kamuoyunu ümitlendirdiğini aktaran Gözegir, "Türkiye PTT 1. Liginde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor futbol takımımız, lige iddialı bir şekilde hazırlanmış, güçlü bir kadro yapısıyla sezona başlamıştır. Gelinen noktada sporda yaşanması muhtemel olan ve bize göre başarısızlık yaşanmasına rağmen son haftalarda takımımızın göstermiş olduğu performans spor kamuoyunu ümitlendirmiştir. Takımlarımızın üstün başarılara imza atacağına camia olarak hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır" dedi.

"TÜRKİYE'DE MARKA BİR ŞEHİRİZ"

Yönetim kurulu listesinin oylanmasının ve kabul edilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren yeni başkan Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un şehrin marka takımlarından birisi olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyespor her ne kadar şehrin nezdinde algısında futbol ile ön plana çıkmış olsa da gerek salon sporları gerek diğer branşlarda çok önemli başarılar elde etmiş bir kurumdur. Biz Gaziantep olarak Türkiye'de bir marka şehiriz. Şehrin en önemli markalarından bir tanesi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'dür. Bu markayı bundan önceki dönemde arkadaşlarımız, yöneticilerimiz, kurulduğu günden itibaren SANKO spor olarak devam ettiği günden bugüne kadar gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

"GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUYUP, SPORA YÖNLENDİRECEĞİZ"

Devraldığı bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağını bildiren Toprak, "Bundan sonra görev yapacak arkadaşlarında almış olduğu bayrağı daha yukarı taşımak için elinden gelen tüm gayreti sarf edeceğine inanıyorum. Bizim hedeflerimiz var ideallerimiz var. Biz futbol için şehrimizdeki gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan koruyup, spora yönlendirmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Osman Toprak Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title