Haberler

Garnizon Komutanı'nın Eşini Öldüren Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Garnizon Komutanı'nın eşi Sultan Kaymaz'ı öldüren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken Kaymaz'ı taciz ettiği gerekçesiyle daha önce dava açıldığı öğrenildi.

Çekmeköy Garnizon Komutanı'nın eşi Sultan Kaymaz'ı geçtiğimiz pazar günü 2 el ateş ederek öldüren Ziyaettin Yaraşır "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaraşır hakkında, Sultan Kaymaz'ı taciz ettiği gerekçesiyle daha önce dava açıldığı öğrenildi.

KAYIPLARA KARIŞTI

Çekmeköy Kaymakamlığı'nın önünde geçen pazar günü meydana gelen olayda, Ziyaettin Yaraşır, Garnizon Komutanı'nın eşi ve sürücü kursu sahibi olan Sultan Kaymaz'ı (45), direksiyon sınavları yapıldığı sırada 2 el ateş ederek öldürmüştü. Silahını 500 metre ilerideki ağaçlık alana atarak kayıplara karışan Yaraşır, dün Yalova'da saklandığı camide yakalandı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet'te susma hakkını kullanan kaynak işçisi Ziyaettin Yaraşır, işlemlerinin ardından öğle saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Savcılıkça ifadesi alınan 41 yaşındaki Yaraşır, "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Yaraşır, Anadolu 7. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEHDİT VE CİNSEL TACİZ DAVASI DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Ziyaettin Yaraşır'ın Sultan Kaymaz'ı tehdit ettiği ve cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle Ocak ayında hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Savcılık, iddianamesinde, Yaraşır'ın 2013 yılında yazıldığı direksiyon sınavında başarısız olduğunu ve sorumlusu olarak Sultan Kaymaz'ı gördüğünü, Kaymaz'ın evli olduğunu bildiği halde çiçekler gönderip evlenme teklif ettiği, 'hayır' cevabını almasına rağmen ısrar ettiği, kadına tehdit ve taciz içerikli mesajlar gönderdiğini belirtti. Yaraşır hakkında açılan dava, Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy Kaymaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

KAAN:

DİYORUMYA İNSAN HAYATININ TÜRKİYEDE BİR TENEKE TEZEK KADAR DEĞERİ YOK

28
0
yanıtYanıtla
fahri:

Harekete geçilmesi için illaki cinayetin olması ve bunun kamuoyunda duyulması mı gerekiyor. Evli bir adamın karısını cinsel taciz ediyor, tehdit ediyor cezası yok. İnsanların onurunu zedeleyecek namusuna göz dikecek hareketler yapılıp da devletimizin, adalet sistemimizin seyirci kalması çok rahatsız edici bir durum. Kamu yönetimindeki bu zihniyet artık terkedilmeli.

20
0
yanıtYanıtla
MERT:

ORMANI ICINDEN CIKARAN MILLET TÜRK MILLETI IMKANI YOK MEDENIYETE DÖNDÜREMEZSINIZ

6
13
yanıtYanıtla
bilgiç:

bana göre bu dava karışık.

4
12
yanıtYanıtla
nurcan:

adam manyaklıkta zirve yapmış

14
0
yanıtYanıtla
FERİT:

ADAM CAMİDE YAKLANMIŞ . ADAM GALİBA İŞİDE YAKIN

4
10
yanıtYanıtla
ışşşşşşşş it:

Arada beynini kullan emi.

yanıt0
yanıt0
mehmet:

sayın komutanım şu serseriyi çekip vuramadın mı kafasından kapatılırdı üstü nasılolsa

10
4
yanıtYanıtla
serkan:

bazen insana bela geldimi geliyor

13
0
yanıtYanıtla
katil:

kıral darisi hazırdır bunu şimdi nasıl beklerler concon olarak çıkar sağ kalırsa içeride tabiki intihar etmesse

4
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title