Haberler

Garipoğlu'nun Kesin Ölüm Nedeni Açıklandı

Güncelleme:

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun başına poşet geçirerek intihar ettiğini ve o tarihte kayıt alan kameralarda herhangi bir arızanın olmadığını açıkladı.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun başına poşet geçirerek intihar ettiğini ve o tarihte kayıt alan kameralarda herhangi bir arızanın olmadığını bildirdi.

Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Cem Garipoğlu'nun kesin ölüm nedenini yazılı bir bildiri ile açıkladı. Dursun, "Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu otopsi raporuna göre, başa poşet geçirilmesine bağlı, ağız burun kapanması ve boyna bağ tatbikine bağlı, mekanik asfiksi sonucu meydana gelmiş olduğu sonucuna ulaşılmıştır" dedi.

"KOĞUŞA KİMSENİN GİRMEDİĞİ KESİN OLARAK GÖRÜNTÜLENDİ"

Açıklamada, Garipoğlu'nun başına poşet geçirerek intihar ettiği ve o tarihte kayıt alan kameralarda herhangi bir arızanın olmadığı ifade edildi. Detaylı bilgilerin verildiği açıklamada, olay sırasında kamera görüntülerinin ileri ya da geri saate sarılmadığı ve koğuşa da kimsenin girmediğinin kesin olarak görüntülendiğine dikkat çekildi.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, hapis cezasını çektiği Silivri 5 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde intihar etmişti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Cem Garipoğlu Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (76)

ruzgarmobilWeb@haberler.com:

Kesinlikle dogru deyil parayla cozduler isi adam baska devlette suan elini kolunu sallayarak dolasiyor

33
5
yanıtYanıtla
maçamobilWeb@haberler.com:

Cenazeyi gösterin kardeşim. Halkın inanmamasi çok normal burasi Türkiye basta da akp varsa her şey olur. Burada kimse siyaset yapmıyor gerçeği söylüyor. Senin isine gelmezse ceker gidersin bu ülkeden. Ülkemizde ne adalet ne kanun var ne de uygulanıyor. Her yere siyaseti sokanlar kendilerini eleştirince siyaset yapmayın demezler mi çok komik oluyor. İnsanların devlete güveni kalmadı.

24
11
yanıtYanıtla
asyaMobil-ANDROID:

Allah`ım gökten tas yağsa suç cumhurbaşkanına atılıyor ya bu nedir kardeşim

13
19
yanıtYanıtla
ÖzlemMobil-ANDROID:

ölmedi yalan söylüyorsunuz yetr milletini kaldırdığıniz

25
6
yanıtYanıtla
ArionMobil-ANDROID:

cesedini gormek istiyoruzzzz

22
5
yanıtYanıtla
hakan Mobil-ANDROID:

nerede bi haber okusam bi şekilde hükümetle AKP yle yada tayyip e fatura kesenler var ya birileri bunları parayla tutmuş yada tik olmuş . Ama daha çok psikolojileri bozulmuş gibi Allah sifalarini versin

13
13
yanıtYanıtla
nizam hocaMobil-ANDROID:

madem öldü ispatlayın, kamera görüntülerini medyayla paylasin. turk halkı inanmiyor öldügüne. bende inanmıyorum.

23
2
yanıtYanıtla
nizam hocaMobil-ANDROID:

o ara gündem karışıkken hapisten kaçırdılar kaç milyon euro'ya el sıkıştılar aceba ?

17
6
yanıtYanıtla
SKENDER:

KOĞUŞ KAPISANA BAKAN KAMERADA BİŞEY ÇIKMAMIŞ YA ARKA TARAF???? YA ÇATI İNİŞ????

20
3
yanıtYanıtla
adanali:

simdi ya israil yada amerikada hayatini yasiyordur

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title