Haberler

Ronaldinho, Ortadan Kayboldu

Güncelleme:

Ronaldinho kulübe haber vermeden 15 gündür idmanlara katılmayınca başkan tarafından gazeteye ilan verilerek aranmaya başlandı.

Meksika'nın Gallos Blancos de Queretaro takımına transfer olan Ronaldinho kulübe haber vermeden 15 gündür idmanlara katılmayınca başkan tarafından gazeteye ilan verilerek aranmaya başlandı.

HABERSİZ GİTTİĞİ İÇİN CEZA VERİLECEK

Başkan Arturo Villanueva, Ronaldinho'nun nerede olduğunu bilmediklerini, görenlerin ve yerini tespit edenlerin kulübe bildirmesini istedi. Hiçbir futbolcunun kulübün üstünde olmadığını da hatırlatan başkan Villanueva, Brezilyalı yıldız futbolcuya habersiz gittiği için ceza verileceğini açıkladı.

Meksika basını ise Ronaldinho transferinin sadece forma satışı yapılması için yapıldığını savunarak futbol anlamında bu futbolcudan henüz takımın yararlanamadığını yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ronaldinho Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

cok parasi olanlarda huzur yoktur,.,:

cok parasi olupta bir tane huzurlu olan insan yoktur, , hep insanlardan uzak ve yalniz yasarlar, bolbol eroin esrar alkol zina , bunlarda onlari mutlu etmez, baska alemlere uzaya falan gitmek isterler ama caresiz olunca intzihar edip cehenneme yuvarlanip giderler, , , huzur ve mutluluk inancli bir yasam tarzini benimektir, , imani kuvvetlendirmektir, zikir yapmaktir, , ben yapiyorum ve coooook mutlu ve huzurluyum, , paramda o kadar yok, . gönül zenginligi var, , sizede tavsiye ediyorum, , , , saygilar.

22
8
yanıtYanıtla
amirkann:

geçenlerde bakkalda karşılaştık eti puf yerken yakaladım onu

19
1
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Zonguldak spora geldi

12
0
yanıtYanıtla
MESSİ:

RONALDİNHO adam gibi adamdır.

1
6
yanıtYanıtla
volkanMobil-ANDROID:

beşiktaş kaçırmış

3
0
yanıtYanıtla
CANBEY63Mobil-ANDROID:

emekliliği ni istiyor yav :-D

0
1
yanıtYanıtla
gagsus:

otellere bakın karılarladır. . .

0
0
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Arkadaş haberlerden çok yorumları okuyorum ne kadar önyargılı gerikafalı insanlar var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title