Haberler

Galatasaray ve Beşiktaş Sahte Takımla Maç Yapmış

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında Antalya'da düzenlenen International Royal Cup organizasyonunda büyük skandallar yaşandığı ortaya çıktı. 'futbolarena.com'un haberine göre, Türkiye'den Galatasaray, Beşiktaş, Arjantin'den River Plate ve Brezilya'dan Guarantingueta takımlarının turnuva baştan sona garip olaylara sahne oldu.

Şampiyonluğu Beşiktaş'ın kazandığı turnuvada yaşanan skandallar şöyle:

NEYMAR'IN TAKIMI DEDİLER AMA...

Turnuvada Beşiktaş, Galatasaray ve River Plate'ten sonraki 4. takımın, Barcelona'da forma giyen Neymar'ın sahibi olduğu Neymar Enstitü olduğu açıklanmıştı. Ancak Neymar Enstitü'nün yerine, Brezilya 3. Ligi'nden Guarantingueta takımı geldi.

GUARANTINGUETA'NIN HİÇ FUTBOLCUSU YOKTU

Sorunlu bir dönem geçiren Guaratingueta'nın turnuvada mücadele edebilecek bir kadrosu yoktu. Takımda neredeyse futbolcu kalmamıştı. 16 Ocak'ta kulübün tam 21 futbolcuyu transfer edeceği açıklandı ancak bu oyuncuların hangilerinin deneneceği, hangileriyle resmi sözleşme imzalanacağı belli değildi. Zaten bu oyuncuların takıma katılımları da henüz gerçekleşmemişti. Dolayısıyla Antalya'ya gelen kafilede yer alamadılar.

"NEYMAR'IN TAKIMI MEĞER 7-14 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARMIŞ!

Organizasyonda iletişim yetkilisi olarak görev yapan, Neymar'ın NTV Spor'a verdiği röportajın yanı sıra turnuva boyunca yabancı futbolcuların canlı yayınlarda çevirmenliğini yapan kişi sosyal medya üzerinden yazdığı bir mesajda: "Neymar Enstitüsü Neymar'ın arkadaşlarından oluşan bir takım. Enstitüdeki çocuklar 7-14 yaş aralığında zaten" şeklinde bir bilgi
verdi.

NEYMAR 4 SAAT KALIP GERİ DÖNDÜ

Neymar ile ilgili bir başka gariplik de futbolcunun Türkiye'de kalış süresi ile ilgiliydi. Turnuva öncesi yapılan anonslarda Brezilyalı yıldızın, organizasyonun sonuna dek Türkiye'de kalacağı, hatta gösteri anlamında forma giyebileceği ifade edildi. Ancak Neymar bırakın Antalya'ya gitmeyi, İstanbul'da sadece 4 saat kalıp aniden geri döndü!

RIVER PLATE YEDEK TAKIMLA GELDİ

Turnuva haberlerini paylaşan resmi Twitter hesabı günler öncesinden reklam faaliyetlerine başlamıştı. "Copa Sudamericana'nın son şampiyonu, Arjantin'in en büyüğü River Plate 12 Ocak'ta geliyor" denilerek görseller paylaşılmıştı fakat Türkiye'ye gelen takım River Plate'in yedekleriydi!

TEKME TOKAT OYNAYIP KAVGA ÇIKARDILAR

River Plate'in yedek takım oyuncularının sahaya çıkmasından daha büyük problem ise bu genç futbolcuların sert futbolu oldu. A takımda forma giyebilmek için kendilerini göstermeye çalışan oyuncuların agresif oyunu Beşiktaş maçında da, Galatasaray mücadelesinde de temsilcilerimizin tepkisini çekti. İki mücadelede de futbolcular arasında tartışma çıktı. Maçlarda sakatlıklar yaşandı.

GUARANTINGUETA OYUNCULARININ SADECE 1'İ BREZİLYA'DA KAYITLI

Turnuvada Guaratingueta için mücadele eden futbolculardan sadece 1'i Brezilya'da federasyona kayıtlıydı. Farklı ülkelerden ve kulüplerden çağrılan oyuncularla sanki bir halı saha maçı yapılırmışçasına toplanan oyuncu grubu, Neymar Enstitüsü adı altında Beşiktaş ve Galatasaray gibi Türkiye'nin en önemli kulüplerinden ikisinin karşısına çıkarıldı.

ÇORLUSPOR ALEX DE SOUZA DA ORADAYDI!

Bu takımda forma giyen oyunculardan ikisi Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çorluspor'un futbolcuları Alex de Souza ve Diego Neres'ti. Diego, Ekim ayında Çorluspor'a transfer oldu. Alex de Souza da Kasım ayında geldi. İki Çorlusporlu futbolcu Neymar Enstitüsü adı altında turnuvaya dahil olan Guaratingueta kulübü formasıyla Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı mücadele etti.

ÇORLUSPOR BAŞKANI: NEYMAR BİR ARKADAŞIMIZIN DOSTU

Konuyla ilgili bilgi veren Çorluspor Kulübü başkan Serkan Elçili: "Neymar bizim bir arkadaşın dostu. Bizden oyuncuların bu turnuvada kendilerini göstermeleri için forma giymeleri yönünde ricada bulunuldu, biz de kabul ettik" diye konuştu. Elçili, buna ek olarak Türkiye'den birkaç Brezilyalı oyuncu, diğer ülkelerden de bazı futbolcuların bu toplama takım için çağrıldığını duyduğunu ama konu hakkında net bir bilgi sahibi olmadığını belirtti.

ZEMİN TARLAYA DÖNDÜ

Skandalın son perdesi de saha zemini oldu. Bu turnuvanın gerçekleştirildiği Alanya Oba Stadyumu'nda 15 Ocak'ta Alanyaspor ile Fenerbahçe bir hazırlık maçı yaptı. Sonrasında yapılan turnuva karşılaşmalarıyla birlikte saha zemini futbol oynanamaz hale geldi. Galatasaray'ın bu turnuvaya katılmak için yaklaşık 350 bin dolar para aldığı öğrenildi. Ancak Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Koray'ın yaşadığı sakatlıklar sonrası zarar çok daha büyük oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray River Plate Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

Kesin delilMobil-ANDROID:

fbnin işidir çünkü gs ile bjk Turnuvaya katıldı ama fb katılmadı . böyle saçmalıklar olamaz pis şikeci fener

5
14
yanıtYanıtla
fb:

Dingil

yanıt2
yanıt1
ebucinconm@m.m:

Mall

yanıt1
yanıt1
MSNMobil-IOS:

Bende okuyorum 5 dakikam bosa gitti

14
0
yanıtYanıtla
vovodelMobil-ANDROID:

sarkisyan merak etme birgün yine bizim eyaletimiz olacaksiniz böylece ortada ne soykirim kalacak ne bisey.

8
3
yanıtYanıtla
8tasli:

Besiktasin oyunu !! GS li oyunculari sakatlayip Besiktas eksiksik yola devam etmeliydi !

4
2
yanıtYanıtla
yalan haber:

olum olmuş bitmiş olay kupada alınmış neyin kafasını yaşıyonuz dünya kupası verildi sanki organizatörleri menejerleri daha dikkatli seçersiniz olur biter haber niteliği yok

3
2
yanıtYanıtla
kimin kralı ölmüş:

KEDİDİR O KEDİ O KADAR

1
4
yanıtYanıtla
bjk:

paralel yapının işidir kesin:))

2
2
yanıtYanıtla
foxMobil-ANDROID:

vay namussuzlar..nasilda kandirmislar..bjk ve Gs yi.protesto ediyorum.bir daha gelmeyin Turkiyeye..

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title