Haberler

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde En Çok Gol Yediği Sezonu Yaşadı

Güncelleme:

Devler Ligi'nde Anderlecht'e 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray, toplamda yediği 15 gol ile Devler Ligi'nde en çok gol yediği sezonunu yaşadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Belçika ekibi Anderlecht'e 2-0 mağlup olarak Avrupa Kupaları'na veda eden Galatasaray, toplamda yediği 15 gol ile Devler Ligi'nde en çok gol yediği sezonunu yaşadı.

AVRUPA DEFTERİNİ KAPATTIK

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht'e Mbemba'nın golleriyle 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla grubu sonunca sırada bitirmeyi garantilen Aslan, Avrupa defterini de kapatmış oldu.

5 MAÇTA 15 GOL

İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile Devler Ligi'nde istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında bir sezonda en çok gol yediği sezonuna ulaştı. Aslan, grupta geride kalan 5 maçta kalesinde toplam 15 gol gördü.

Sarı-kırmızılı ekip, grubun son maçında sahasında İngiliz devi Arsenal'i konuk edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

MEMOmobilWeb@haberler.com:

15saray

12
0
yanıtYanıtla
RAGİ1907:

MUSLERA DA Baya ıyı kalecymısss

5
2
yanıtYanıtla
bio:

TC. ligin de şişirilip kayırılarak gitmenin acı faturası. . . . . . . . Federasyonu, hükümeti demek ki devreye sokamamışlar. . . . . Anlaşılan UEFA. daki dayıları da para etmemiş bunların hezimet ondan olsa gerek. . . . . .

4
2
yanıtYanıtla
vah vah:

cinconda gelişme var artık 4 yemiyorlar

4
2
yanıtYanıtla
bayx:

bizanss oyunuyla ş. ligine gelen, izmir marşıyla gider. . . . yaylanda görelim cinconum. . . sen sen ol bi daha harama tenezzül etme tamammı 6s. .

5
0
yanıtYanıtla
ock:

Hak etmediğin halde şişirilmeyle torpille çetecilikle şampiyonlar ligine gitmeye kalkarsan sonucu böyle ağır hezimet olur. . . . . . . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
fbMobil-ANDROID:

Galatasaray a 15 gol koymaz

4
0
yanıtYanıtla
6S:

Hadi Arsenal maçında düz hesap 20''ye tamamlanır inşallah. Hahaha :) Avrupa''da yeni destanlar yazıyor cinconcon :) Daha beter olacaksınız kriz kapıda merak etmeyin. Ne hamsi kardeşliğiniz kaldı, ne 8 taş. Şikenin esas adıdır GS. Ne Denizli''yi unuttuk, ne 8-0 Ankaragücü maçlarını. Ne de Haluk Ulusoy zamanında 4 sene hakemlerin korka korka maçlarınıza çıkıp futbolcularınızdan tükürük yediği halde kart gösteremediğini. Gün gelir devran döner. Hizaya geçin bakayım.

3
1
yanıtYanıtla
Memo gsMobil-IOS:

Bu prandeli ve Burak derhal gitmeli

3
0
yanıtYanıtla
Memo gsMobil-IOS:

Bir bu prandeli hemen gitmeli ve Burak ve umut gibi forvetlerlede bu olmayacağı No artık anlamalilar

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title