Haberler

Galatasaray, Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 Yendi

Güncelleme:

Süper Lig'in 14.haftasında Galatasaray, gol düellosu şeklinde geçen maçta Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup etti ve üst üste 4.galibiyetini elde etti.

Süper Lig'in 14.haftasında Galatasaray, gol düellosu şeklinde geçen maçta Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup etti ve üst üste 4.galibiyetini elde etti. Goller; Güven Varol (kk), Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan geldi.

ÜST ÜSTE 4.GALİBİYET

Galatasaray, ilk yarısını 2-1 geride kapattığı Mersin İdman Yurdu maçının ikinci yarısındaki coşkusuyla sahadan 3-2 galip ayrıldı. Ligde üst üste 4. galibiyetini alan Sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

GÜVEN PERDEYİ AÇTI

Mersin İdmanyurdu, etkili ataklarının ardından golü buldu. 9. dakikada Nakoulma'nın pasında topla buluşan Güven Varol, altıpas çizgisine yakın bir noktadan ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

GOL GÜVEN'İN SKOR ASLAN'IN

Güven Varol, karşılaşmanın 18. dakikasında şanssız bir an yaşadı. 33 yaşındaki futbolcu, Telles'in ortasında ters vurdu ve top ağlarla buluştu. Bu gol, mücadeleye eşitliği getirdi.

AYDINUS "PENALTI" DEDİ

Mücadelenin 25. dakikasında Mersinli Futacs, Chedjou'nun müdahelesinde ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus, bu pozisyonun ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Milan Mitrovic, topu ve Muslera'yı farklı köşelere yolladı, takımını 2-1 öne geçirdi. Öte yandan Sneijder, penaltı kararına ettiği itiraz nedeniyle sarı kart gördü.

BURAK EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Burak Yılmaz, 54. dakikada Mersin kalecisi Nihat'ın ceza sahası içerisindeki müdahelesinde yerde kaldı. Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz, topu ve kaleciyi ters köşelere yolladı. Burak, bu golle ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı.

SON SÖZÜ BURAK SÖYLEDİ

Ceza sahası içerisinde yer alan Sabi Sarıoğlu, kalabalık defansın arasından topu Umut Bulut'un önüne yolladı. Umut'a ise sadece dokunmak kaldı. Tecrübeli forvet, boş kaleye gönderdiği topla Galatasaray'ı 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu Güven Varol Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

adiyamanmobilWeb@haberler.com:

Sabriyi kadro dişi birakan prandeli acaba bu mavi izlemismidir adam macun yildiziydi helal sana sabri

18
5
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Sanki barcelonayi yendi

6
10
yanıtYanıtla
GÜVEN VAROL''SUN:

Cincon maç falan kazanmadı, mersin hediye etti. Güven Varol denilen adam, ilk golü(kendi kalesine) attı, cinconun 2. golünde penaltıdan önce ve 3. golde topu rakibe hediye etti. Bir de bunlara mersinin kaçırdıkları var, çekirge bu seferde zıpladı. . .

4
10
yanıtYanıtla
parismobilWeb@haberler.com:

Bence gs bu yil kumede

1
8
yanıtYanıtla
Fenerli:

bosuna heveslenmeyin . hani Melonun 2-ci saridan kirmizisi , atdiginiz penalti gercek Burak komedisi dimi isinize yariyor . nissan sonu 1. FENER 2. BESIKTAS gerisini size birakiyoruz

1
3
yanıtYanıtla
gs limobilWeb@haberler.com:

Hadi bakalım FB liler gs yendikçe daha ne kadar çatlıycaksınız Aferin aslanların hadi FB lilerin çatlatmaya devam cimbommmmm

0
4
yanıtYanıtla
gsliMobil-ANDROID:

fenerliler hala konusuyo hakemle maci aldiniz gsye laf ediyonuz bileginin hakkiyla kazandi

1
3
yanıtYanıtla
ASLAN TEPE:

hakemide medyayıda federasyonada hadlerini bildireceğiz. Aslanla kimse baş edemez

1
3
yanıtYanıtla
fb.li:

Doğru dersin kardeş TC. nin kedi cinsi olup en fazla cıyaklayan ve tescilli katil olup ünü uluslar arenaya taşan taraftar grubuyla kim başa çıkabilir ki yakında gs. ve taraftarına pislik çıkarma konusunda UEFA. ödül verecekmiş. . . .

yanıt3
yanıt0
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Operasyon tüm hızıyla sürüyor şikebahçe ve Galatasaray penaltılarla kazandırıldı sıra Beşiktaşta

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title