Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Maçları Star TV ve Smart Spor'da

Güncelleme:

Grupta toplam 6 maça çıkacak olan Galatasaray'ın maçları STAR TV ve SMART SPOR ekranlarından izleyecilerle buluşacak.

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray'ın oynayacağı maçların hangi kanaldan yayınlanacakları belli oldu. Grupta toplam 6 maça çıkacak olan Galatasaray'ın maçları STAR TV ve SMART SPOR ekranlarından izleyecilerle buluşacak.

3 MAÇ ŞİFRELİ 3 MAÇ ŞİFRESİZ

İngiliz ekibi Arsenal, Alman ekibi Borussia Dortmund ve Belçika temsilcisi Anderlecht ile aynı grupta yer alan sarı kırmızılı temsilcimizin 3 maçı şifreli, 3 maçı ise şifresiz yayınlanacak.

İŞTE YAYIN PROGRAMI

16 Eylül Salı 21:45 Galatasaray - Anderlecht (STAR TV)

1 Ekim Çarşamba 21:45 Arsenal - Galatasaray (SMART SPOR)

22 Ekim Çarşamba 21:45 Galatasaray - Borussia Dortmund (SMART SPOR)

4 Kasım Salı (Borussia Dortmund - Galatasaray (STAR TV)

26 Kasım Çarşamba Anderlecht - Galatasaray (SMART SPOR)

9 Aralık Salı Galatasaray - Arsenal (STAR TV)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Star Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

asddadgfhkjlş:

AZ TV ve İdman tv den izleyebilir herkes

25
4
yanıtYanıtla
uA:

turksat ta yok artık bu kanallar. .

yanıt0
yanıt0
ya havle:

değişen bişey olmamış ki değişen bişey var gibi haber yapıyorsnuz

15
3
yanıtYanıtla
cimbom:

farda tv full şifresixz turksatta da var gençler

8
0
yanıtYanıtla
Hey yo!:

görüntü biraz kalitesiz oluyo ama hiç yoktan iyidr tabi. . . .

yanıt0
yanıt0
samsunlu:

yakında milli maçlarıda şifreli kanala koyarlar. . . . galiba basketbolda şifrelemişlerdi

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title