Haberler

İtalya, Prandelli'nin Gönderilmesini Konuşuyor

Güncelleme:

İtalyan basını, Galatasaray - Prandelli ayrılığını "Prandelli için korkunç yıl", "Şampiyonlar Ligi macerası felaketle sonuçlandı" gibi ifadelerle duyurdu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin görevine son vermesi İtalyan basınında geniş yer buldu.

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, ayrılığı, "Prandelli için korkunç yıl" başlığıyla duyurdu. Ülkenin pembe renkli spor gazetesi, 2014'ün ilk yarısında İtalya Milli Takımı ile Brezilya'daki Dünya Kupası'nın grup aşamasında elenerek hayal kırıklığı yaratan Prandelli'yi, Galatasaray'ın da yolladığını yazdı.

"İKİNCİ GÖREVİNDEN BAŞARISIZLIKLA AYRILDI"

Gazetenin haberinde, Prandelli'nin görevine son verilişini antrenman sonrasında televizyondan öğrendiği ifade edilirken, 57 yaşındaki teknik adamın bu yıl içinde üst üste ikinci görevinden de başarısızlıkla ayrıldığı vurgulandı.

Prandelli'nin gönderilmesinde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 5 maçta alınan 4 yenilgi ve ligde alınan sonuçların "tatmin etmemesi" gösterildi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ MACERASI FELAKETLE SONUÇLANDI"

Tuttosport gazetesi de sarı-kırmızılı takımın, Brüksel'de önceki akşam Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'e yenilmesinin "bardağı taşıran damla" olduğunu belirtti. Gazete ayrıca, Prandelli'nin, Şampiyonlar Ligi macerasının "felaketle" sonuçlandığı ve bu yenilgiyle aynı zamanda Avrupa Ligi şansını da kaybettiği yorumuna yer verdi.

Gazete, Galatasaray'ın kazanmaya alışmış bir takım olduğunu, Şampiyonlar Ligi'ne vedanın ardından ligde de son maçta Trabzonspor karşısında mağlubiyet alınmasının yönetim, taraftar ve medyayı, kötü gidişat üzerinde değerlendirme yapmak durumunda bıraktığını yazdı.

"PRANDELLI VE GALATASARAY BİTTİ"

Corriere dello Sport gazetesi de "Prandelli ve Galatasaray bitti" başlığıyla Türk takımının, İtalyan hocanın görevine son verdiğini duyurdu.

Haberde Prandelli'nin, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal ile el sıkıştıktan 142 gün sonra başarısız sonuçlar nedeniyle görevinin sona erdiği aktarıldı.

"MANCINI PUSLU HAVAYI GÖRDÜ"

Gazete, Brezilya'daki Dünya Kupası sonrası yeniden hızlı bir çıkış arayan Prandelli'nin, vatandaşı selefi Roberto Mancini'nin gelecek "puslu havayı" öngörerek, kontratının bitiminden önce erken şekilde ayrıldığı, Galatasaray'ı "çok iyi analiz" etmeden, sarı-kırmızılı takımın başına geçtiği yorumunu yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title