Haberler

Kan Akan Gecenin Kavga Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız maçı öncesinde çıkan olaylar amatör kameraya yansıdı. Çıkan kavga sonucununda bir Sırp taraftar bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Galatasaray Liv Hospital'ın Kızılyıldız'ı 110-103 yendiği maçın öncesinde çıkan olaylar amatör kameraya yansıdı. Taraftarların kendi aralarında çıkan olaylarda bıçakla yaralanan bir Sırp genç yaşamını yitirdi.

SIRP TARAFTAR HAYATINI KAYBETTİ

Abdi İpekçi Spor Salonu önünde karşı karşıya gelen taraftarlar arasında kavga çıktı. Olaylara polis müdahale etti. O anlar taraftarlar tarafından görüntülendi. Polisin araya girmesinin ardından kendi aralarında kavga ettiği belirtilen Sırp taraftarlardan biri hayatını kaybetti.

NELER YAŞANDI?

Kızılyıdız Kulübü'nün 50 bilet istediği maça Sırbistan'dan 500'e yakın taraftar geldi. Galatasaraylı yetkililer, yer olmadığı ve güvenlik zaafiyeti oluşturacağı için grubun Abdi İpekçi'ye girmesine izin vermedi. Salona giremeyen Kızılyıldız taraftarları önce Galatasaraylı taraftarlara meşaleler ve taşlarla saldırdı. Polisin, biber gazıyla yaptığı müdahale sonrası Sırp taraftarlar salondan uzaklaştırıldı.

AMELİYATA GİRDİ 5 SAAT SONRA VEFAT ETTİ

Ajansların verdiği bilgiye göre, daha sonra Sırp taraftarlar kendi aralarında tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışma sırasında bir Sırp fanatik, elindeki bıçakla çevresine saldırdı. Bu sırada 25 yaşındaki başka bir Sırp taraftar kalbinin altına aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç Sırp, 5 saat süren ameliyet sonrası kan kaybından hayatını kaybetti.

KIZILYILDIZ KULÜBÜ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Adının Marko Ivkovic olduğu öğrenilen Sırp taraftar için Kızılyıldız Kulübü, internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı. Sırbistan'in İstanbul Başkonsolosu Dragan Markovic, Türk doktorların, aslanlar gibi mücadele etmesine rağmen taraftarı kurtaramadığını açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Abdi İpekçi Spor Salonu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (13)

nuri:

katil galatasaray taraftarı

10
33
yanıtYanıtla
BurakMobil-IOS:

Gebersin sirp kopegi

24
13
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Gs den ne bekliyonuz ülkenin yüzkaraları katil psikopatları

9
23
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

yazik insafsizlar

13
18
yanıtYanıtla
gsmobilWeb@haberler.com:

Sırplar haketti bilmeyen konuşmasın

22
7
yanıtYanıtla
BOSNAYI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYIN:

SIRPLAR BOSNADA BİNLERCE MASUM KİŞİYİ KATLETTİ

16
4
yanıtYanıtla
ErdalmobilWeb@haberler.com:

En pis millet cetnik ler yani Sirp ve Rus Bosnayi unutmayin

13
6
yanıtYanıtla
zihni:

Zihniyetsizlik spora da Bulaşmış

5
1
yanıtYanıtla
GonsalesmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar, kendi aralarında kavga etmişler. Lütfen yorum yapmadan önce haberi okuyalım.

3
2
yanıtYanıtla
HRKMobil-ANDROID:

Sırplar bizi,biz onları sevmeyiz çünkü her ikimizinde kuyruk acısı varda ondan

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title