Haberler

Galatasaray Dortmund Maçı Kaçta ? (Dortmund GS)

Güncelleme:

Galatasaray Şampiyonlar Liginde Dortmund ile karşılaşıyor. Borussia Dortmund ile Galatasaray arasında oynanacak maç saat 21:45 te başlayacak. Karşılaşma Star Tv ekranlarından yayınlanacak.

Aslan Borussia Dortmund deplasmanında puan arıyor. Şampiyonlar Ligi D grubunun favorisi ile Almanya'da zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Galatasaray'da hedef ev sahibinin favori olduğu maçtan puan ya da puanlar çıkarmak. Dortmund Galatasaray maçı saat 21:45'te Star Tv ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 1. Tur D Grubu'ndaki 4. karşılaşmasını bugün saat 21.45'te Arena'da 4-0 yenildiği Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile oynayacak. Sarı-Kırmızılıların deneyimli yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst, deplasmandaki kritik mücadele öncesi iddialı konuştu. Aslan, bu önemli sınavdan başarısızlıkla çıkarsa üçüncülüğü bile tehlikeye girecek.

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek zirve takibini sürdüren ve morallenen Galatasaray, bugün Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Alman temsilcisi Borussia Dortmund karşısında tur kovalayacak. Arena'da 4-0 yenildiği rakibi karşısında mutlak galip gelmesi gereken Sarı-Kırmızılılar, mağlubiyet halinde üçüncülüğünü bile tehlikeye atacak. Aslan bu durumda UEFA Avrupa Ligi'ne dahi gidemeyecek. Bugün saat 21.45'te Signal Iduna Park'taki kritik randevu öncesi Galatasaraylı yöneticiler iddialı açıklamalar yaptı. Kafilede yer alan kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Galatasaray Sportif AŞ'de göreve getirilmesi beklenen Ali Dürüst sahadan mutlaka puanla ayrılacaklarını söyledi.

Kendilerinin Kasımpaşa'yı 2-1 yendiğini, Borussia Dortmund'un ise Bayern Münih'e aynı skorla mağlup olduğunu hatırlatan Albayrak, "Güzel bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek için bu maçtan muhakkak puanlar almamız gerekiyor. İnşallah Türkiye'ye puanlarla döneceğiz." dedi.

Galatasaray'ın yeni yönetiminin en büyük destekçilerinden Ali Dürüst ise hem ligde hem de Avrupa'da yollarına devam ettiklerini belirtti. Her kulvarda kıran kırana bir mücadele yaşandığına dikkat çeken Cim Bom'un eski yöneticisi, "Ligde amacımız şampiyon olmak ama esas olmamız gereken yer Şampiyonlar Ligi. Oranın önemli takımlarından biriyiz. İnşallah Almanya'dan iyi bir sonuçla, yani bizi üst tura taşıyacak bir sonuçla döneceğiz. Önemli olan Galatasaray'ın bir araya gelip mücadele etmesi ki, oyuncularımızda bu ışığı gördük. İnşallah eski günlere döneceğiz." açıklamasında bulundu.

Dürüst, takımda eksik olup olmadığına ilişkin ise "Galatasaray'da 11 kişi sahaya çıktığı zaman eksik değil demektir. Bütün oyuncular, sakatlık olmadığı müddetçe kadroda yer almak için canla başla çalışıyor. İnşallah bu maçtan sonra yolumuz daha da açılır." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa karşısına çıktığı kadro ile herkesi şaşırtmıştı. 3,5 ay sonra affedilen Sabri, ilk 11'de başlamış, takımın en formda isimlerinden Sneijder yedek kulübesinde yer almıştı. Eleştirilerden ders çıkaran İtalyan hoca, bugünkü Dortmund mücadelesinde Sneijder'e ilk 11 düzeninde şans verecek. İyileşen Felipe Melo da sahada olacak. Büyük umutlarla transfer edilen Pandev ise kadroda bulunmuyor. UEFA'ya ismi bildirilmeyen Sabri'nin yerine Tarık'ın görev alması bekleniyor. Defansta Semih-Chedjou ikilisi, sol bekte de Telles düşünülüyor. Pas organizasyonlarını Hamit ile Sneijder'ın düzenlemesi, gol yükünü de Olcan ile Burak'ın çekmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Galatasaray Ali Dürüst Star Tv Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title