Haberler

    Galatasaray'dan Dünyayı Şaşırtan İstatistik

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın -2 averajla ligin 3'üncü sırasında yer alması herkesi şaşırtırken Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesinde eksi averajlı bir takım ilk 3'te bulunmuyor.

    Bu sezona hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, henüz istediği oyunu sahneye yansıtabilmiş değil. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl Anderlecht, Dortmund ve Arsenal'le birlikte aynı grupta yer alan Sarı Kırmızılılar henüz galibiyetle tanışamadı.

    GALATASARAY'DAN ŞAŞIRTAN İSTATİSTİK

    Hürriyet'te yer alan habere göre; Ligde de istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Prandelli'nin öğrencileri aldıkları Fenerbahçe galibiyeti ile bir çıkış yakalamak istiyordu. Ancak ligde son olarak alınan 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti hayalleri yine suya düşürdü. Ligdeki bu kötü gidişe rağmen 3. sırada yer alan Galatasaray ilginç bir istatistiğe de imza atmış bulunuyor.



    HİÇBİR ÜLKEDE BÖYLE BİR DURUM YOK

    Galatasaray -2 averajla ligin 3'üncü sırasında. Ne Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa'da ne de Brezilya ile Arjantin'de eksi averajlı bir takım ilk 3'te bulunmuyor.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var?
    500

    Yorumlar (30)

    özfb li:

    öyle büyüksün ki fenerim, rakibin her yıl değişsede(kutsal ittifak kararı ile, bu yıl bjk gibi), sen hep zirvedesin. . . seni ne parelel ne üçgen hiç bi şey yıkamaz. . . tüpçü nün kınaması felan vız gelir. . . o gitsin utanç tablosundakieksi averajlı lig 3. (6s) nasıl iteklemeyle bu hale geldi ve hale bu takımdan nasıl 6 milli oyuncu olur onu araştırsın. . .

    10
    13
    yanıtYanıtla
    kadıköy:

    bugunde bi dört yesin cincon esrar gibi alıştılar valla:D

    9
    14
    yanıtYanıtla
    GERÇEKLER:

    4 AVARAJLI 1-2. OLAN TAKIMDA YOK HİÇBİR ÜLKEDE!!!

    16
    6
    yanıtYanıtla
    AGA:

    4 averajla lider olan kaç takım var acaba dünyada

    14
    7
    yanıtYanıtla
    özfb li:

    ne de olsa tarih yazarı değilmi bunlar, nun da tarihin bir köşesine not edin. . . tıpkı, tarihte sorarlar alisamiyende ki son fb maçı ne olmuştu(cevap fb eze yenmişti), eee beleştepededi açılış maçında ne olmuştu(ulan yine fb bize kan ağlatıp yine yenmişti gibi(1-2)), tarih yalan söylemez. . .

    9
    10
    yanıtYanıtla
    efnaa:

    gene farkımızı ortaya koymuşuz be ;)

    8
    9
    yanıtYanıtla
    Taner:

    Sanki ilk iki takımın averajı çok iyi :)

    16
    1
    yanıtYanıtla
    ....:

    işte büyüklük burada en kötü zamanın da bile tarih yazmayı başarabiliyor. .

    12
    5
    yanıtYanıtla
    emre:

    fenerbahçe 3 temmuz sürecini yaşarken bile 3. olmadı hep lider hep lider.

    6
    10
    yanıtYanıtla
    xyz:

    korunmasa(cüneyt tarafından) -6 dıydı averaj. haramzade nin daha bu iyi günleri. . . bu averajı mumla arayacak

    5
    9
    yanıtYanıtla
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title