Haberler

Galatasaray - Borussia Dortmund Maçı Detayları

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi grup süreci üçüncü maçında Galatasaray, Alman devi Borussia Dortmund'u konuk edecek. Karşılaşma 21:45'te başlayacak ve D-Smart kanalından şifreli yayınlanacak.

Galatasaray Borussia Dortmund mücadelesi 21:45'te başlayacak. Türk Telekom Arena'da oynanacak maçı D-Smart kanalı şifreli yayınlayacak.

"Cim Bom", Devler Ligi'nde üçüncü maçına çıkıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın Alman ekibi Borussia Dortmund'u ağırlayacak.

Gruptaki ilk 2 maçında evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'le 1-1 berabere kalan ve 1 puanı getiren golü ancak uzatma dakikasında bulan Galatasaray, yenilgiden son anda kurtuldu. Zorlu Arsenal deplasmanında 4-1 mağlup olmaktan kurtulamayan sarı-kırmızılılar, ilk galibiyetine Borussia Dortmund karşısında ulaşmaya çalışacak.

İki maçını da kazanan ve 6 puanla lider durumda bulunan Borussia Dortmund karşısında gruptaki önemli müsabakalarından birine çıkacak olan "Cim Bom"un alacağı olası bir galibiyet, ikinci tura yükselebilme hedefinde büyük bir adım olacak.

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'de başlayacak müsabakayı, İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türk Telekom Arena Galatasaray D Smart Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title