Haberler

Galatasaray Balıkesirspor Deplasmanında Moral Arıyor

Güncelleme:

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında Balıkesirspor deplasmanına gidiyor. 20:00'de başlayacak mücadele öncesi her iki takımda son durum.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında bugün deplasmanda ligin yeni ekibi Balıkesirspor ile karşılaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Çağatay Şahan yönetecek. Süper Lig'e deplasmandaki 2-0'lık Bursaspor galibiyetiyle başlayan sarı-kırmızılılar, sahasında 2. haftada Eskişehirspor ile golsüz, hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Belçika'nın Anderlecht takımıyla da 1-1 berabere kaldı.

Sezona 4. yıldız parolasıyla başlayan "Cim Bom"da taraftarların Anderlecht maçında futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Veysel Sarı'ya yönelik protestosu moralleri bozdu. Galatasaray, yarınki karşılaşmada Balıkesirspor'u yenerek, hem moral bulmak hem de lider girdiği haftayı zirvede tamamlamak istiyor.


Bal-Kes 38 yıl sonra Cim Bom’u ağırlıyor

Balıkesirspor, bugün ligin üçüncü haftasında Galatasaray’ı misafir edecek. İlk iki haftayı puansız kapatan Bal-Kes, güçlü rakibinden puan ya da puanlar alarak kötü gidişine son vermek istiyor. En son 1975-1976 sezonunda Sarı-Kırmızılılarla karşılaşan Kırmızı-Beyazlı ekipte, Keremcem Akyüz dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Cim Bom ile iki kez karşılaşan Balıkesirspor, 1975’te kazandı, 1976’da ise kaybetti.

Olcan ve TELLES kadroya alınmadı

Süper Lig’de bugün Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da maç kafilesi açıklandı. Sarı-Kırmızılıların yaz aylarında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Olcan Adın’ın kafilede olmaması en büyük sürpriz olarak göze çarptı. Bu sezon sadece Süper Kupa’da ilk 11 de yer alan Olcan Adın, G.Saray’ın son 3 maçında Prandelli’nin ilk 11 tercihleri arasında yer almamıştı. 6 yabancının yer aldığı kafilede Alex Telles de bulunmadı.


MUHTEMEL KADROLAR

BALIKESİRSPOR : Emrullah, Uğur, Coelho, Kulusic, Hasan (Bülent), Murat, Vargas, Santos, Alanzinho, Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal

GALATASARAY : Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Yekta, Selçuk, Bruma, Cemali, Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz

SAAT : 20.00 STAT : Balıkesir Atatürk

HAKEM : Çağatay Şahan YAYIN : Lig TV

Canlı anlatım : haberler.com.tr

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mustafa Kemal Atatürk Balıkesirspor Galatasaray Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title