Haberler

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Sağlar'dan Saray Çıkışı

Güncelleme:

G.Saray Divan Kurulu Üyesi Fikri Sağlar, "Şaklaban anlayışı içinde G.Saray'ın kaçak saraya götürülmesini kınamak istiyorum. Galatasaraylılar adına özür diliyorum." dedi.

Kültür ve Turizm eski Bakanı ve CHP Meclis Üyesi, aynı zamanda Galatasaray Divan Kurulu Üyesi olan Fikri Sağlar, futbolcularla birlikte yapılan Ak Saray ziyaretini eleştirdi. Sağlar, taraftarlardan özür dilerken şu ifadeleri kullandı:

"GALATASARAY ADINA ÇOK ÜZÜCÜ"

"Albayrak'ın, hemşehrilik adına dünya takımı olmuş bir kulübün futbolcularını ve takımını oraya götürmüş olması Galatasaraylılar adına çok üzücüdür. Ben Galatasaraylılar adına çok özür diliyorum.

"ŞAKLABAN ANLAYIŞI İÇİNDE..."

Beşiktaş'ın çarşısı demokrasi mücadelesi verirken, Gezi Parkı'nda darbeciler diye yargılanırken, Fenerbahçelileri cemaat ele geçirmeye çalışırken, bir şaklaban anlayışı içerisinde Galatasaray'ın kaçak saraya götürülmesini kınamak istiyorum."

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikri Sağlar Galatasaray Ak Saray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500

Yorumlar (171)

ottoman emprie 1453:

hazimsiz embesil

41
11
yanıtYanıtla
07 emreMobil-ANDROID:

bir GALATASARAY lı olarak Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmelerinden onur duydum

33
19
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Dangalak orasi dedigin yer cumhurbaskani sarayi ve cumhurbaskanini ziyaret ettiler gayet normal.mustafa sarigülü ziyaretetseler gurur duyardin galiba

35
17
yanıtYanıtla
Fikri Zikri:

Fikri beg; bari bu bozuk chp zihniyetini spora karıştırma. .

39
11
yanıtYanıtla
kadir Mobil-ANDROID:

senin gibi birinin galatasaray da olmamasi gerekir bir gs taraftarı olarak benden Özür dileme

17
32
yanıtYanıtla
c.dost.:

nasıl olurda türkiyenin 52 oranında oy alan bir cumhur başkanlığı makamına ziyarete gidenlere böyle bir cümle kullanırlar anlamak mümkün değil kim bunlar , kime nereye gönderme yapıyorlar. bu halkı bu kadarmı cahil yerine koyuyorlar, bunların düğmesi kimin elinde belli her şeyi bu millet iyi okuyor ama dersinize iyi çalışmadığınız açıkça meydanda sınıfta kaldınız . . . . . . . . .

29
18
yanıtYanıtla
hasan KilicarslanMobil-ANDROID:

sanami kaldı sizin dönemleride biliyor bu millet geç bunları siz ne verdiniz bu ülkeye

27
19
yanıtYanıtla
cahit izci:

Ben bir Galata Sarayli olarak bu sn Cuhurbaskani ziyaretini normal oldugunu dusunuyor , sn Fikri Saglara bu hasta ruh yapisindan kurtulmasini diliyorun. yazik kultur bakanligi yapmis bir kisiye hic yakismiyor. Kulturu ve medeniyeti bilen bir eski bakan olarak hosgoru ve kardeslik mesajlari vermesi gerekir (Yazik o kisiye nasil bakan olmus. )

27
17
yanıtYanıtla
yul:

ben de 50 senelik galatasaray taraftarligi birakiyorum bundan sonra kara kartal

21
23
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

F. Sağlar, M. sarıgül. . GS''dan tasfiye edilmeli, ülkemizin en yüce makamını ziyaret etmek kimi rahatsız ediyorsa GS''da hepsi şutlanmalı. . bunlar dan memleketimize hayr gelmez.

20
23
yanıtYanıtla
Tüm 171 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title