Haberler

Kendini Oyuna Kaptıran Futbolcuyu, Eşi Videoya Çekip İfşa Etti

Güncelleme:

Lazio takımının golcüsü Ciro Immobile, Playstation'da oynadığı FIFA 2017 oyununa kendini fazla kaptırınca, karısı videoya çekerek durumdan şikayetçi oldu.

FIFA 2017 çok iyi olmalı ki Lazio takımının futbolcusu Ciro Immobile'ın gözü çekici karısı Jessica'yı görmez olmuş. Laziolu golcü oyuncu bu sezon altı kez ağları havalandırsa da hayranları, güzel karısı sebebiyle Ciro'nun gıyabında 'Altın Ayakkabı'dan bile daha güzel bir ödüle sahip yorumlarını yapıyordu.

HAYRANLARINA ŞİKAYET ETTİ

Güzel Jessica, kocası Playstation oynarken kendini ikinci plana atılmış hissediyor olacak ki çektiği video ile durumu hayranlarına adeta şikayet etti. Instagram hesabından yayınladığı videoda, kocası Ciro oyuna kendisini öyle bir kaptırmış ki güzel karısının kendisine seslenmesine cevap bile vermiyor. Televizyon karşısına yapışmış gibi oturan ve oyuna kendini fazla kaptıran ünlü futbolcu, karısının kendisini kameraya aldığından habersiz oyununu oynamaya devam etti.

ESKİ FORMUNA KAVUŞTU

2013-2014 sezonunda Torino formasıyla 22 gole imza atan futbolcu, bir sonraki sezon Borussia Dortmund'a transfer olmuş fakat Alman takımında istenilen performansı gösterememişti. Daha sonra Sevilla'ya transfer olan Ciro, eski takımı Torino'ya geri dönmüştü. Bu takımlarda da eski başarısını yakalayamayan ünlü futbolcu İtalya'nın başkent takımlarından olan Lazio'ya transferi sonrasında eski formuna kavuşarak İtalyan milli takım kadrosuna girmeyi başardı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ciro Immobile Playstation Torino Lazio Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title