Haberler

Futbolcu Kalp Krizi Geçirdi, Ambulans Stada Giremedi

Güncelleme:

Sinop'un Türkeli ilçesinde Amatör 1. Ligde oynan Türkeli Spor Ayancık Belediyespor karşılaşması sırasında fenalaşan futbolcuya müdahale etmek isteyen ambulans stada giremeyince iş makinesiyle stadın duvarı yıkıldı.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE YERE YIĞILDI

Edinilen bilgiye göre, Amatör 1.lig de oynanan Türkeli Belediyespor-Ayancık Belediye maçının 23. dakikasında Ayancık Belediyesporlu Emrah Kandemir (23) aniden fenalaştı. Herkesin gözü önünde yere yığılan genç sporcuya müdahale etmek isteyen ambulans stada giremedi. Aradan biraz zaman geçtikten sonra iş makinesi yardımı ile stadın telleri yıkıldı ve ambulans içeri girebildi.

GENÇ FUTBOLCUNUN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Bu görüntüler ise amatör kamera ile saniye saniye görüntülendi. Görgü tanıklarının beyanına göre genç sporcuya ilk müdahale sahada yapıldıktan sonra Türkeli Devlet Hastanesi'ne oradan da Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tekrar hayata döndürülen Emrah Kandemir, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Genç futbolcunun sağlık durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emrah Kandemir Ayancık Türkeli Sinop Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları
500

Yorumlar (4)

biraz mantık:

ne saçma yorumlar yapıyorsunuz yani bi tane sahanın tel örgüsüne devlet ne yapsın bunu o maçı oynatan başkanı veya teknik heyeti yapmalı sizin evde her işi babanız yapıyor veya anneniz mi yoksa gerçek olan herkes yapması gerekeni mi yapıyor. ayıptır ya siz böyle ülkemizi karaladıkca dış ülkeler hep kazanır çünkü biz içimizi temizleyemiyoruz.

4
0
yanıtYanıtla
unknown:

çok parası olan muhterem Nuri Sait Aydın heryerde sinoplulugunla ovunuyosunda sinop a bir katkın olmusmu istanbulda harcadıgın paralardan biraz sinopuna kaydırda bir stad yaptır bari . . .

1
0
yanıtYanıtla
ÖZGE:

ÇOK AMA ÇOK YAZIK ŞİMDİ ÇOK ÜZÜLDÜM OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

0
0
yanıtYanıtla
antalya112 ye cevapmobilWeb@haberler.com:

ATT ler zaten hastanin yanindaydi canlanlardirma üniteleride sadece ambulansa alinip getirilmesi icin ambulans iceri virmek zorundaydi video yu dikkatli izlersen icerde kalp masaji yapiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title