Haberler

Futbol: 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri B Grubu'nda Kıbrıs Rum Kesimi, deplasmanda  Bosna Hersek'i 2-1 mağlup etti.

Zenitsa'daki Bilino Polye Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Bosna Hersek oldu. Edin Dzeko ve Vedad İbişeviç ile konuk takımın kalesini yoklayan Bosna Hersek, karşılaşmanın 6. dakikasında İbişeviç'in kaydettiği golle öne geçti: 1-0

İlk yarının ortalarından itibaren oyunda dengeyi sağlayan Kıbrıs Rum Kesimi, kontra ataklarla Bosna Hersek kalesinde etkili olmaya çalıştı. Konuk takım, 45.  dakikada Dimitris Christofi'nin kaydettiği golle beraberliği yakaladı: 1-1

Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf konuk takım Kıbrıs Rum Kesimi oldu. Kontra ataklarla sık sık Bosna Hersek kalesini yoklayan konuk takım, maçın 73. dakikasında Christofi'nin ayağından bulduğu golle öne geçti: 1-2

Maçın son dakikalarında konuk takımın kalesinde baskı kuran Bosna Hersek, 89. dakikada Dzeko'ya yapılan faul nedeniyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Miralem Pjaniç, penaltı vuruşundan yararlanamayınca, karşılaşma konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

B Grubundaki diğer maçta, Andorra'ya konuk olan Galler, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

-Maçtan notlar

Bosna Hersek ile Kıbrıs Rum Kesimi arasındaki maçta, geçen hafta cuma günü Zenitsa'daki maden ocağında meydana gelen göçük nedeniyle hayatını  kaybeden 5 madenci de unutulmadı.

Bosna Hersekli futbolcular, madenciler anısına maça kollarında siyah bant ile çıkarken, stada gelen taraftarlar da maçın ilk 5 dakikasında tezahürat yapmadı.

Maç öncesinde de madenciler anısına saygı duruşunda bulunuldu. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA / Spor

Kıbrıs Rum Kesimi Edin Dzeko Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title