Haberler

Furkan Aldemir, Galatasaray'la Sözleşmesini Feshetti

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital'de forma giyen Furkan Aldemir, 6 aydır parasını alamaması nedeniyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Galatasaray'da şokların ardı arkası kesilmiyor. Sarı kırmızılı ekibin mali sorunları taşma noktasına gelirken basketbol takımının en önemli isimlerinden pivot Furkan Aldemir, 6 aydır transfer taksitlerinin ödenmemesi üzerine tek taraflı olarak sözleşmesini feshetti.

ERGİN ATAMAN'LA GÖRÜŞTÜ, SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Furkan'ın uzun süredir bu konu için koç Ergin Ataman ile görüştüğü ancak sorunun çözülememesi üzerine sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

Galatasaray'ın basketbol şube koordinatörü Murat Özyer ve Ergin Ataman'ın Furkan'ı ikna edip yeniden sözleşme yapması için çaba gösterdikleri öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Furkan Aldemir Ergin Ataman Liv Hospital Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

recebixx:

ne de olsa böyük kulüp canıım. . . ! kimsenin parası kalmaz. . . mış. !ulan adam parasını alamazsa hayatını ne ile idame ettirecek. !

1
0
yanıtYanıtla
ali sokan:

iyi yapmissin zararin neresinden donersen kar yaparsingalatasarayi silecekler yakinda

1
0
yanıtYanıtla
Iron Man:

Hahaha iyi olmuş Gs''ye. 6 ay nedir adam haklı tabi. Gs''nin ciddi yabana atılmıycak borçları var. Zaten basketbol takımında sadece ayakta durabilen Arroyo ve Furkan vardı.

1
0
yanıtYanıtla
EMRE SAĞLAM:

yazıklar olsun böyle yöneticilik olmaz adama 5 aydır para yatırılmazmı, bir zamanlar keyifle izlediğimiz futbolu körelttiniz şimdi de basketbolu bitirin aferin size aferin elin yabancısına tıkır tıkır ödeme yapmayı biliyorsunuz yazıklar olsun size.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title