Haberler

Fransız Güzelin Arkadaşı, Ceyda Ateş'i Yalanladı

Güncelleme:

Buğra Toplusoy ile fotoğrafları çıkan Fransız kadının arkadaşı, "Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş'in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar." dedi.

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş’in, sevgilisi Buğra Toplusoy tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. Buğra ile fotoğrafları çıkan Fransız kadının arkadaşı "O kız benim çok yakın arkadaşım. Adı: Diene. Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş’in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar." dedi.

Müge Güzel’in açıklamaları şöyle:

”FOTOĞRAFLAR ESKİ DEĞİL YENİ”

"Basında Buğra ile fotoğrafları çıkan Fransız kadın benim çok yakın arkadaşım. Adı: Diene. Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş’in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar… Ceyda Ateş’in instagram hesabına bakarsanız, Buğra ile aldıkları yavru köpeğin fotoğraflarını görürsünüz... Fransız arkadaşımın da o köpekle resimleri var.

"BUĞRA CEYDA’DAN BIKTIĞINI SÖYLEMİŞ"

Her erkek uzaktaki kız arkadaşına yakın olmak ister, ama olamıyorsa da aldatır. Ben Fransız arkadaşıma söyledim, “Bu adamla birlikte olma” dedim. Buğra ile Ceyda’nın ilişkisini anlattım… Kendisi bana Buğra ile mesajlaşmalarını yolladı. Buğra Diene’ye ‘Ceyda’dan bıktığını, Ceyda’nın çok üzerine geldiğini’ söylemiş.

"DIENE BUĞRA’YI SEVİYOR"

Buğra ile Diene ilk olarak Instagram’da tanıştılar. Diene Buğra’yı seviyor. Fotoğrafları medyaya servis etme sebebim, Buğra’nın Diene’ye attığı mesajlar. Buğra “Ben Ceyda’dan nefret ediyorum, biz ayrıldık ama hakkımda çıkan haberler beni rahatsız ediyor.” demiş.

"BUĞRA’NIN AMERİKA’DAN ÇIKMASI YASAK"

Buğra Türkiye’ye gelemez. Green kart sebebiyle Amerika’dan çıkışı yasak. Diene bir ay boyunca Buğra ile birlikte kaldı ve en sonunda şöyle dedi “Bu çocuk gündemde olmayı sevdiği için Ceyda ile ilişkisine devam ediyor.” Ceyda, Amerika’ya gittiğini söylüyor. En son 14 Şubat’ta gitti Amerika’ya…Buğra’nın çıkışı zaten yasak; Buğra ile Ceyda görüşmüyor. Elimde kanıtlarım var."

Kaynak: Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Ceyda Ateş Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Sıradan yorumcu:

Erkek birlikte olduğu kadını neden terk eder düşünen var mı? . Erkek birlikte olduğu kadının diğer kadınlardan ARTI BİR fazlası olmadığını sıradan olduğunu gördüğü yada anladığı an o kadını terk eder. Yani güzel olmak da yetmiyor diğer kadınların sahip olduğu özelliklere sahip olmak sıradan yapıyor bunu çözen kadın da erkeği elinde tutuyor.

3
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title