Haberler

Florya'daki Ölüme 6 Yıla Kadar Hapis İstemi

Güncelleme:

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Erkan Koyuncu'nun ölümüne sebep olan olayla ilgili güvenlik görevlisi hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Galatasaray Kulübü'nün Metin Oktay Tesisleri giriş kapısındaki kazada hayatını kaybetmesiyle ilgili güvenlik görevlisi Fatih D. hakkında "taksirle ölüme neden olma" suçundan 3 yıldan 6 yıla hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, tesislerde 2 Ağustos'ta basına açık idman olduğu, basın mensupları geldikçe güvenlik tarafından tesis giriş kapısının açıldığı anlatıldı.

KAFASI KAPIYA SIKIŞMIŞTI

Saat 09.30 sıralarında Erkan Koyuncu'nun da tesis kapısına geldiği, kapıdan içeri bakarken otomatik kapının kapanmaya başladığı, kafasını sıkıştırması üzerine yaralandığı ve kaldırıldığı Bakırköy Devlet Hastanesi'nde vefat ettiği belirtilen iddianamede, Koyuncu'nun ayrıntılı otopsi raporunun daha sonra verileceği kaydedildi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAVUNMA YAPTI

Şüpheli güvenlik görevlisi Fatih D'nin de iddianamede yer alan savunmasında özetle, Galatasaray tesislerinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, basın görevlileri geldiğinde kapıyı açıp kapattığını, güvenlik kulübesinden kapının görünmediğini, kameralardan gördükten sonra kapıyı açtığını, olaydan yaklaşık 1 hafta önce kameraların arızalandığını, kapının sensörlü olduğunu ve çok yavaş hareket ettiğini, kapı kapanırken kapıya biri geldiği zaman sensörün uyarı vermesi üzerine kapının otomatik durduğunu söylediği aktarıldı.

"OLAYDA KASIT BULUNMUYOR"

Fatih D'nin savunmasında, olay günü kapıya gelen basın mensuplarını içeri aldıktan sonra kapatma düğmesine bastığını, çığlık sesi duyması üzerine kapının açma düğmesine bastığını, kapı girişine gittiğinde bir kişinin otomatik kapıya sıkıştığını öğrendiğini, Koyuncu'nun kafasının sıkıştığı yerin kapı boşluğu olduğundan sensör tarafından algılanmadığını, Koyuncu'nun kapı kapanırken kafasını kapı boşluğuna sokarak tesis içine bakmaya çalıştığı esnada yaralandığını ve olayda bir kastının bulmadığını anlattığı bildirildi.

İddianamede, şüpheli Fatih D. hakkında "taksirle ölüme neden olma" suçundan 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Galatasaray Bakırköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title