Haberler

    Şampiyonlar Ligi Maçlarının Yayın Hakkı TTNET'in

    Güncelleme:

    TTNET, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 3 sezon için satın aldı. Maçlar bundan böyle TRT'de yayınlanacak.

    TTNET, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın aldığını KAP'a açıkladı.

    3 SEZON İÇİN SATIN ALINDI

    Türk Telekom'dan KAP'a yapılan bildirim şöyle; "Bağlı ortaklığımız TTNET A.Ş. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını 2015 - 2016 sezonundan başlayarak 3 sezon için satın almıştır.

    MAÇLAR TRT'DEN YAYINLANACAK

    UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları Türk Telekom Grubu dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden yayınlanacaktır. UEFA ile yapılan protokol çerçevesinde açık kanalda yayınlanması gereken maçlar için ise TRT ile anlaşmaya varılmıştır."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (32)

    TrMobil-IOS:

    Trt adam olasada Milli maclari yayinlasa:(

    10
    5
    yanıtYanıtla
    Azeri:

    Turkiyenin 90-li yillardaki futbolu daha heyecanliydi . Her gun futbolu bitirmek icin her seyi yapiyorlar Turkiyede. . Ya olm bu futbol size ne etti

    13
    2
    yanıtYanıtla
    M.Doğan:

    Şampiyonlar Liginde her hafta bir maçın şifresiz verilmesi mecburi. Mecburi olmasa hiçbir maçı izleyemeyeceğiz.

    13
    1
    yanıtYanıtla
    samsunlu:

    güzel haber inşallah trt de diğer kanallar gibi şifreli yayın yapmaz. . .

    9
    4
    yanıtYanıtla
    mardinliMobil-ANDROID:

    kaç bin polisle askerle

    1
    12
    yanıtYanıtla
    TrMobil-IOS:

    Trt adam olsada Millimaclari yayinlasa.

    3
    10
    yanıtYanıtla
    muratMobil-IOS:

    Zaten böyle giderse 1-2 yıla takımlarımız şampiyonlar ligine çıkamayacak

    10
    3
    yanıtYanıtla
    saban:

    sifresiz olsa kimse mac seyretmez

    1
    12
    yanıtYanıtla
    hbasrimobilWeb@haberler.com:

    Hic fark etmiyor azeri gardaslarim sag olsun

    11
    0
    yanıtYanıtla
    patsomobilWeb@haberler.com:

    bi siz eksiktiniz her maça ayrı platform

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title