Haberler

İstanbul Maltepe'de Patlama! 2 Kişi Hafif Yaralı

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de şiddetli bir patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın Maltepe köprüsünün altında meydana geldiği, olayda iki kişinin yaralandığı açıklandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

BELEDİYE BAŞKANI: SES BOMBASINDAN KAYNAKLI

Yaşanan patlama sonrası olay yerine giden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, twitter hasabından, 'Patlama ses bombasından kaynaklı. 2 yaralı var. Trafik Kartal yönünde tek şerit olarak devam ediyor. Halkımız sükunetini korumalı.' diye mesaj attı. Kılıç, yaralıların yoldan geçen araçlarda bulunan kişiler olduğunu ve durumlarının iyi olduğunu belirtti.

E-5'İN ANKARA İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILDI

Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler patlamanın olduğu bölgeyi güvenlik çemberine alarak çevrede araştırma yaptı. Bu sırada D-100 Karayolu'nun Ankara istikameti kısa bir süre trafiğe kapatıldı. Ardından, yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı

DHA: 4 YARALI

Bu arada Doğan Haber Ajansı da patlama sırasında çevrede bulunan 4 kişinin yaralandığı bilgisini geçti. Haber'de, saat 24.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Maltepe mevkiindeki köprünün altına bırakılan basınç etkili ses bombası büyük bir gürültüyle patladığı ve olayda, çevrede bulunan 4 kişi yaralandığı, hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Bomba imha ekibi olay yerindeki incelemelerini sürdürmeye devam etti.

İşte Başkan Kılıç'ın attığı mesajlar;




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Maltepe 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (7)

ALLAH AKP NİN BELASINI VERSİN:

SARAYA BİŞEY OLMASIN DA :)))

36
9
yanıtYanıtla
asdfg:

lpgli araç patlamış tırsmayın

16
5
yanıtYanıtla
Patlama sesi:

Hala açıklama gelmedi yataktan uyandım bekliyom

14
1
yanıtYanıtla
Patlama sesi:

Yerimden fırladım valla. Trafik kazası mı oldu bilen cevaplasın lütfen

13
1
yanıtYanıtla
CEHENNEM YOLCUSU KALMASIN:

AKP NİN HIRSIZLIK DOSYASI PATLAMIŞ. . . .

yanıt52
yanıt10
21amed21:

halkı katleden ve bebek katili pkk ve yandaşı illegal sol örgütleri kınıyoruz

7
0
yanıtYanıtla
halkları katleden kirli ittifak pkk:

Ellerinde patlayan bomba. Kaçarken atmışlar. Maltepe-Gülsuyu-Kartal operasyon şart.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title