Haberler

Firar Eden PKK'lı Güçlü'nün Kaçış Görüntüleri

Güncelleme:

Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve başında 4 polisin beklediği PKK'lı Bedrettin Güçlü'nün 16 Kasım'da gerçekleştirdiği firar olayı Amerikan filmlerini aratmıyor. Güçlü odasına giren hasta bakıcı kılığına girerek firar ettiği öğrenilirken, hastanenin güvenlik kameralarına takılmamak için kılıktan kılığa girdiği belirtildi.

KOBANİ'DE YARALANDI, TÜRKİYE'YE GELDİ

Star'dan Şeyhmus Çakan'ın haberine göre; PKK'lı Bedrettin Güçlü'nün Suriye'nin Kobani kentindeki çatışmalarda yaralandı ve sahte kimlikle Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra tedavisi için Diyarbakır'a getirildi.

YAKALANDI, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Güçlü, Diyarbakır'a getirildikten sonra Bağlar Belediyesi'ne bağlı Kardelen Ana­ Çocuk Sağlık Merkezi'nde tedavi altına alındı. İstihbaratı alan polis, buraya yaptığı operasyonda Güçlü'yü gözaltına aldı. Güçlü, yaralı olduğu için Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde polis gözetiminde tedavi altına alındı.

Güçlü, başında nöbet tutan 4 polise rağmen 16 Kasım'da firar etti. 4 polis açığa alındı. Firardan 2 gün önce gelen 'kaçırılacak' ihbarı ise PKK'lıyı gözetim altında tutan polislere iletilmediği ileri sürüldü.

KILIKTAN KILIĞA GİRDİ

PKK'nın dağ kadrosundan olduğu öne sürülen Bedrettin Güçlü, 1 aydır 4 polis gözetiminde tedavi gördüğü Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nden firar olayı Amerikan filmlerini aratmıyor. Hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis Güçlü'nün kılıktan kılığa girdiğini belirledi.

Kapısındaki polisin olmadığını gören Güçlü önce hasta bakıcı kılığına ve daha sonra değişik kılıklara girdiği öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ İNCELEMEYE ALINDI

Hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Güçlü'ye yardım eden kişi ve kişileri de bulmaya çalışıyor. Firar olayının meydana geldiği anda polislerin neden kapıda olmadığını da araştıran emniyet yetkileri olayı çok yönlü soruşturuyor.

4 POLİS AÇIĞA ALINDI

Genel Emniyet Müdürlüğü, bölgeye müfettiş gönderirken Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü de kendi içinde inceleme başlattı. Açılan soruşturmada Güçlü'yü gözetimde tutan polis memurları O.B., E.Ç., S.K., G.E. açığa alındı.

İzmir'in Menemen İlçesi Asarlık Nüfusu'na kayıtlı Güçlü, örgüte üye olmak ve örgüt propagandası yapmak suçlarından aranıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bedrettin Güçlü Türkiye Kobani Star Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

sirnak..mobilWeb@haberler.com:

Bir ordu olsa bir pkk li kadar hizli ve zeki hareket edemez.. Bunu kulaginiza kupe yapin..

31
33
yanıtYanıtla
sivri:

bir pkkli kadar kimse etek fistan geyip kivirtamaz bu kulaginiza kupe yapin

22
20
yanıtYanıtla
KAÇ BAKALIM:

bunların görüldügü yerde vurulması lazım ist-izmir ankara gibi kentlerdende biran önce kürtleri atmak lazım bununla ilgili bi calısma varmış duyduguma göre hdpli kürtleri insaz timi olusturuluyor en basta kacak sigara satanlar uyuşturucu satanlar vs başlanacak az kaldı sunni türk kardeşlerim refaha kavuşacaklar

12
29
yanıtYanıtla
KONYALI:

bilincli yapiliyor

10
28
yanıtYanıtla
WanMobil-IOS:

Birde Musul daki ozel harekat polisinin dillere destan tek kursun atmadan teslim oluşu var. O da film senaryolarını aratmıyor

29
7
yanıtYanıtla
CELİL:

Pkk sempatizanı hainler yine görevlendirilmiş konulara toplu beğeni yorum yapıyorlar.

17
19
yanıtYanıtla
ruzgarmobilWeb@haberler.com:

Basindaki. Polisleri aciklayin olay ortaya ciksin bu kadar basit kimmis nerelilermis bilelim

21
13
yanıtYanıtla
KEKOWA:

kafamıza en baştan sıkaydınız bunlar olmazdı hehehe

24
9
yanıtYanıtla
ESKİ KOMANDO:

O ŞEREFSİZLER KAÇTIMI YOKSA KAÇMASINA İZİN Mİ VERİLDİ. HERBİR PKK LININ KAFASINA SIKILMADAN POLİSE VE ASKERE TAM YETKİ VERİLMEDEN BU İŞLER DÜZELMEZZZZZ.

16
13
yanıtYanıtla
UCAN TEKME:

AKP SAYESINDE ACLIKTAN KURTULANLAR SiMDi AKP KARALIYOR NANKÖR BEGENMiYORSAN DEFOL GiT ERMENiSTANAMI GiDiYON KOBANIYEMi GIDIYON. BEGENMiYEN DEFOLSUN BU ÜLKEDEN!(ÖLDÜRMEZSEN ÖLÜRSÜN TÜRK ATASÖZÜ)

10
19
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title