Haberler

Finike'nin Simgesi Portakal Büfeler

Antalya'nın Finike ilçesinde yapımı tamamlanan özel tasarım portakal büfeler, 26. Finike Festivali ile birlikte hizmete girecek.

Antalya'nın Finike ilçesinde yapımı tamamlanan özel tasarım portakal büfeler, 26. Finike Festivali ile birlikte hizmete girecek.

Finike Belediyesi, ilçede üretilen, tadıyla ve aromasıyla marka haline gelen, coğrafi işaret belgesine sahip Finike Portakalı'nın tanıtımını arttırmak amacıyla yapılan portakal büfelerin yerleştirilme işlemleri başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Sınırları içerisinde tek bir portakal dahi yetişmeyen şehirlerde portakal büfelerden var. Dünyanın en lezzetli portakalına sahip güzel ilçemizde yıllardır bunun düşünülememesi çok acı. Bu eksikliği gidermek için portakal büfelerin yapımının başlanmasını istedik"diye konuştu.

İlerleyen dönemde özel tasarım portakal büfelerinin sayılarını arttıracağını belirten Başkan Sarıoğlu,"Turistlerin geçiş güzergahlarına yerleştirip, sıcak yaz aylarında buz gibi gerçek Finike Portakal Suyunu misafirlerimize,ikram edeceğiz " dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaan Osman Sarıoğlu Finike Belediyesi Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title