Haberler

Fiat, Volkswagen ile Görüşme İddialarını Yalanladı

İtalyan otomobil üreticisi Fiat, Alman rakibi Volkswagen (VW) ile olası bir birleşmeye yönelik bir görüşmenin yapılmadığını açıkladı.

Almanya'da bir dergide adı verilmeyen şirket kaynaklarına dayandırılarak verilen haberde yer alan "Alman otomobil üreticisi VW'nin Fiat'ı satın alacağı"na ilişkin iddia, Fiat yetkilileri tarafından yalanlandı.

Fiat'ın İtalya'da bulunan iletişim departmanından, medyada yer alan haberlerin ardından görüşmelere ilişkin kısa bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Fiat olası bir birleşmeye ilişkin Volkswagen ile bir görüşme yapmadı" denildi.

AA muhabirinin "Fiat'ı satın alma planları olup olmadığı" yönünde görüş talep ettiği Wolfsburg merkezli VW Finans ve Ticari Araçlar Sözcüsü Marco Dalan ise iddialara detaylı açıklama yapmaktan kaçınırken, yalnızca "Yorum yapmıyoruz" demekle yetindi.

Fiat, geçtiğimiz ocak ayında bir başka otomobil üreticisi Chrysler'in hisselerinin tamamını alarak borsada hisselerinin tavan yapmasını sağlamıştı. - Hessen

Kaynak: AA / Güncel

Volkswagen Almanya Fiat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title