Haberler

Metin Feyzioğlu, 'Protokol' Yazısını Yırttı

Güncelleme:

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, katıldığı ödül töreninde "Yürüyün zafer yakın" diyerek oturduğu koltuktaki protokol yazısını yırtıp attı.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü için katıldığı törende 'Protokol' yazısını yırtarak, "Yırtın protokolleri halktan büyük güç yoktur" dedi.

Eğitim ve Bilim İşgörenleri (EĞİTİM-İŞ) Sendikası Antalya Şubesi'nin Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü'ne bu yıl TBB Başkanı Metin Feyzioğlu layık görüldü. Metin Feyzioğlu'na ödülü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Antalya Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Feyzioğlu törene, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar nedeniyle bu ödüle ilk layık görülen Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın ile birlikte geldi.

AKAYDIN İLE YAN YANA OTURDU

Salondakilerle tek tek tokalaşan Feyzioğlu, Dolunay Kara adlı küçük kızı kucağına alıp sevdi. Antalyalılarla fotoğraf da çektiren Feyzioğlu, Mustafa Akaydın ile yan yana oturdu. Törene CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı, Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Gürkut Acar ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı.

DAVETLİLERE SAHNE ÖNÜNDEN SESLENDİ

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na ödülünü Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Veli Demir ile Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık verdi. Feyzioğlu bugüne kadar birçok ödül aldığını, ancak bu ödülü hiç unutmayacağını söyledi. Kürsüyü bırakıp sahnenin önünde davetlilere seslenen Feyzioğlu, ümitlerinin kırıldığı anda Seydişehir'de dinlediği klasik müziğin kendisine 'Cumhuriyet buralara kadar ulaşmış' diyerek, moral bulduğunu söyledi.

"UMUTSUZ OLMAYIN"

Hiçbir yere değil insanların yüreğine talip olduğu için Türkiye'yi karış karış gezdiğini anlatan Feyzioğlu, "Yola çıktığım günkü insan değilim. Şov mu yapıyoruz, hadi birlikte yapalım. Umutsuz olmayın. Dünyada hiçbir faşist diktatörlük kalmamıştır. Özgürlük emin olun yine kazanacaktır" dedi.

'PROTOKOL' YAZISINI YIRTTI

Halktan daha büyük bir gücün olmadığını belirterek, "Yürüyün zafer yakın" diyen Feyzioğlu, oturduğu koltuktaki 'Protokol' yazılı kağıdı yırtıp "Yırtın protokolleri halktan büyük güç yoktur" dedi.

Gecede emekli olan sendika üyesi öğretmenlere plaket ve karanfil de verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Feyzioğlu Mustafa Akaydın Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (60)

KILIÇ:

FEYZİOGLUNA KATILIYORUM. AKP MAKSADINI AŞMIŞ HUKUKSUZLUK HAD SAFHADA .

17
28
yanıtYanıtla
komedimobilWeb@haberler.com:

bu adam yetti artik ya neyin pesinde belli degil

28
16
yanıtYanıtla
SİZLERE RAĞMEN CUMHURİYET KAZANDI:

Sayın Feyzioğlu Hah şunu bileydinki bu hükümetle Cumhuriyet en ucra köşelere kadar ulaştı, vesayetin diktatörlük putları bir bir kırıldı, sizlere rağmen ''''Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletin Oldu'''' . fazla söze gerek yok bu millet zaten SÖZ SAHİBİ OLDUĞU gerçek Cumhuriyetin zaferini kutladı .

26
9
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN.MERDO:

SEN KİMİNLE SAVAŞIYON . ARTİZ. . . BUNLARIN İŞİ HİZMET EDEN DEVLETLE.

21
14
yanıtYanıtla
NUH TUFAN:

Azimle sıkan taşı delermişşş. yürü goççum. .

13
22
yanıtYanıtla
arkadaş:

ak parti 17 aralıkta benim için bitti. . . bundan sonra ağızlarıyla kuş tutsalar oy vermem. . .

15
18
yanıtYanıtla
HidoMobil-IOS:

Şovda 1 numarasın

16
15
yanıtYanıtla
ruzgarmobilWeb@haberler.com:

MERAK ETMEYİN YAKİNDA PARTİSİNİ KURAR EMİN OLUN BUDA KİLİCTAR OGLUNA KİZMİS BELLİ AKLİNCA SOW YAPİYOR NE YAPARSANİZ YAPİN TURKUYENİN SİZİN GİBİLERE İHTİYACİ YOK

20
9
yanıtYanıtla
mahmut tumur:

feyzioğlu kendini birşey saniyor ama boşuna . bir zamanın abdullatif şenere çok benziyor.

21
6
yanıtYanıtla
şenel:

daha kendini de yırtacak.

20
6
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title