Haberler

Fenerbahçeli Mehmet Topuz, PTT 1. Lig Ekibiyle Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de forma giyen 31 yaşındaki Mehmet Topuz, PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'la prensipte anlaştı.

2009'da Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz, bir yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'la prensip anlaşmasına vardı.

OPERASYONA DİRENMEYECEK

Fotomaç'ın haberine göre; yönetimin, "takımı gençleştirme operasyonu"na direnmeyeceği belirtilen 31 yaşındaki oyuncu "Noktayı kariyerimin en önemli bölümünü oluşturan Kayseri'de bitirmek istiyorum" dediği de öğrenildi.

"UMARIM KAYSERİSPOR SÜPER LİG'E ÇIKAR"

F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra Kayserispor'dan başka takımda forma giymek istemediğini belirten Mehmet Topuz, "Umarım Süper Lig'e çıkarlar" temennisinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Topuz Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (29)

zazamobilWeb@haberler.com:

Bjkde olsa oynardı bir aziz yıldırım vakası daha.

22
5
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK FENER:

Sayın beşiktaşlı arkadaşlar zamanında beşiktaşa gelse ne olacaktı ne şampiyonluk görürdü ne şampiyonlar liginde çeyrek final nede uefada yarı final sıradan bir takımda futbol oynamıs olurdubursaporda son 6 sezonda 1 kere şampiyon oldu beşiktaşta adam geldi fenerbahçe gibi büyük bir takımda oyandı büyük hatıralar edindi

11
8
yanıtYanıtla
hakan güler:

olacağı oydu zıpladı durdu bilemedi fenerin futbolcu değirmeni olduğunu ve oda o değirmende öğütüldü hakettiğini yaşıyor

14
0
yanıtYanıtla
muzi:

helal olsun sana memo. . soyadının kıllı tarafından iyi geçiydin feneye. . .

4
10
yanıtYanıtla
Iron Man:

Doğruysa sevinirim adam futbolu unutmuş

12
1
yanıtYanıtla
emrah ersoyMobil-ANDROID:

hele bi git artik

11
1
yanıtYanıtla
Engin Baytar Mobil-IOS:

Çook şükür hiç faydasını görmedim gören varmı!!

4
7
yanıtYanıtla
Canary:

Fenerbahçe''nin şampiyon olduğu sezonda 34 maçın 34''üne çıktı diye hatırlıyorum ayrıca o sene presiyle rakibe nefes aldırmadı.

yanıt1
yanıt0
ASLANTEPE:

A. YILDIRIMIN FENEVE attığı en büyük kazıklardan biri

8
2
yanıtYanıtla
OktayMobil-IOS:

Hayırdır 8taşlılar size noluyor demekki çok zorunuza gitmiş .işte görmek istediğim buydu ..adam 5yıl şerefiyle oynadı şimdi her profosyonel futbolcu gibi yuvaya dönüyor.sizin o yıllarda transfer ettiğiniz kaç futbolcu şu an kadronuzda ?? Komik duruma düşüyorsunuz yazık.

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title