Haberler

    3 İtalyan Kulübü, Ozan Tufan'a Talip Oldu

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Bursasporlu Ozan Tufan için Milan, Udinese ve Lazio devreye girdi.

    Devre arasında Bursaspor'un 19 yaşındaki genç yıldızı Ozan Tufan için transfer girişimlerine başlayacak olan Fenerbahçe'nin karşısına İtalya'dan üç dev rakip çıktı.

    3 MILYON EURO'YU BEĞENMEDİLER

    İtalyan basınında yer alan haberde Serie A ekiplerinden Milan, Udinese ve Lazio'nun Ozan Tufan ile ilgilendiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin 3 milyon Euroluk bonservis bedelini beğenmeyen Bursaspor'un İtalyan ekiplerle görüşmeye başlayacağı belirtildi.

    İNGİLTERE'DEN DE TEKLİF VAR

    Üç büyük kulübün de listesinde bulunan Ozan Tufan için yüksek bonservis bedeli istemeye hazırlanan Bursaspor'a ayrıca İngiltere'den de bir teklif geldiği öğrenildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ozan Tufan Milan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (8)

    bombasticMobil-ANDROID:

    fener kim la su yok onlara bursadan.

    6
    3
    yanıtYanıtla
    OZAN BENi DiNLEEE...!!!:

    YURT DISINA GiT RAHAT EDERSiN. . . iNGiLTERE VEYA iSPANYA OLABiLiR. . . .

    9
    0
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    Cavcav işini biliyor. Yetiştir sat en güzel kazanç diğer kulüpler görsün

    1
    4
    yanıtYanıtla
    Ben OZAN:

    Fenere gitmek istiyorum ben abi :)))))))))

    1
    3
    yanıtYanıtla
    sermiyanMobil-ANDROID:

    sırf piyasa yapiyolar gerizekalı 3 buyuklerde düşüyo italyanlar yalanlıyo bizimkilerde haber yapıyo tarık gibi bunuda fenere kitliycekler :))))

    1
    0
    yanıtYanıtla
    xyz:

    FB. ye gelince 5-6 milyon euro. . . başkasına 1-2 milyon euro. . . FB. de keriz gibi alır. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ANTAKYA:

    ÖSO ZATEN BİTTİ. SADECE REJİM VE IŞİD KALDI ORTALIKTA. ÖSO İLE GÖRÜŞMELERİ SAÇMA OLUR.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    xyz:

    Bu FB. kendi gençlerine neden önem vermez. . . . Geçen oynattığı genç futbolcular fena değil şans tanısalar bir kaç maç sonra çatır çatır oynarlar. . . Oynattığını oynat oynatamadığını kirala alt takımlara pişsinler. . . Dünyanın paraları haybeye gidiyorlar. . . Topuz ne verdi, serdal ne verdi sadece onların paralarınla 10-15 genç piyasaya çıkardı. . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title