Haberler

Fenerbahçe, Kaan Ayhan'la Anlaştı

Güncelleme:

Bruno Alves'i gözden çıkaran Fenerbahçe, Schalke'de forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhan ve kulübüyle anlaşma sağladı.

Süper Lig'de Beşiktaş'la birlikte zirveyi paylaşan Fenerbahçe'de gözler ara transfer dönemine çevrildi. Alves'i gözden çıkaran Fenerbahçe, Terim'in yeni prensibiyle anlaştı. Schalke'de forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhan'a teklif götüren Sarı Lacivertlilerin, Alman ekibiyle anlaşma sağladığı iddia edildi.

SCHALKE 5 MİLYON EURO İSTEDİ

Kaan için 5 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Schalke'nin teklifine sıcak bakan Fenerbahçe yönetimi ocak ayında bu transferi bitirmeyi planlıyor.

TERİM'İN YENİ PRENSİ

21 yaş altı Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı form grafiği ile Fatih Terim'in dikkatini çeken gurbetçi futbolcu, A Milli Takım'a yükselme başarısı gösterdi. Kaan Ayhan, Ozan Tufan ile birlikte Terim'in yeni prensi olarak lanse ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Kaan Ayhan Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

erzin eseliMobil-ANDROID:

bu haber dogruysa,bu aziz yıldırım gercekten büyük adam,o yüzden çok seviliyor.

16
7
yanıtYanıtla
bio:

En kaliteli oyuncu para verip alsan ne olur almasan ne olur ki. . . . . . . . İşin tadı kaçtı cılkı çıktı. . . . . . En kaliteli oyuncuları topla takım kur emek harca emeğinle canını dişine tak vergi öde, stad yap kendi yağınla kavrul birni yendi mi hayır biz yenilmedik neden efendim şike oldu nasıl efendim parayla satın alındı. . . . . . Kim satıldı kim aldı, şike nasıl oldu. . . . . . . ÜÇ kurşa beş köfte olmamış, öyle olması gerekiyormuş. . . . . . Neden uyanıkların canı vergi ödemeden para harcamadan stad yapmadan besleme kanallarla üç kuruşa beş köfte istiyormuş cok güzel cenneti ala da bu olsa gerek. . . . . . . Ama ahlak fazilet haram vallahi hepsi helalmış yeni moda yeni kanun böyleymiş. . . . . . . . . Helal olsun koçlarıma ne diyelim. . . . . . . Öbür tarafı düşünen yok nasılsa?. . . . . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
ibrahim saka urfamobilWeb@haberler.com:

İyi düşünmek gerek ben serdar aziz i alırım veya alt yapı dan oyuncu bakalım

5
1
yanıtYanıtla
ozgurmobilWeb@haberler.com:

Aynen katılıyorum sali giti romaya sen neden oynatmıyorsunn oişi beyaz pelee zico yapardı harcandı giti

6
0
yanıtYanıtla
LORD PHANTOMMobil-ANDROID:

Keşke istanbula da kar gelse

4
2
yanıtYanıtla
erzin eseliMobil-ANDROID:

internet çöplük gibidir,ne ararsan var,birileri dikkat çekmek için bazı haberleri ön plana çıkarır sonucda önemli olan algıdır

4
1
yanıtYanıtla
Ronaldo:

Messi''yi alsak daha iyi bence

2
2
yanıtYanıtla
Fbli:

sonunda adam akıllı bi karar almışlar

4
0
yanıtYanıtla
karayolcu:

hemen inanmayin, schalke gözden cikarmissa sattmak icin reklam yapiyordur

2
1
yanıtYanıtla
363mobilWeb@haberler.com:

Olumlu. Cok sükür gene yabanci degil. fenere gitmesi iyi olur. Kel Roberto di matteo geldiginden beri sans vermiyor. Bence süper futbolcu. Bu arada ayhansiz s04 chelseaye bes sifir kaybetti ha ha.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title