Haberler

Felipe Melo'nun Hareketi Dünya Basınında

Güncelleme:

Derbiye damga vuran Galatasaraylı Felipe Melo, "Önce rakibini oyundan attırdı, sonra dalga geçti." ifadeleri ile dünya basınında yer buldu.

Felipe Melo'nun Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartı sonrası yaptığı hareketler Avrupa ve Dünya basınında da geniş yer buldu.

DÜNYA KUPASINI HATIRLATTILAR

Hollanda'nın Telegraaf gazetesi, Melo'nun maçı provoke ettiğini söyleyerek, "Provakatif Melo" başlığını kullandı. Hollanda basını ayrıca Brezilyalı'nın, Dünya Kupası öncesi kendisini böyle gösterdiğini belirterek "2010 Dünya Kupası'nda Robben'e de sert bir müdahalede bulunmuştu." yorumunu yaptı.

"UTANMAZCA GÜLDÜ"

Amerikan kökenli İspanyol ABC sitesi, Melo'nun İtalya'da oynarken ligin en kötü oyuncusu seçildiğini hatırlatarak, derbinin en çok dikkat çeken ismi olduğunu ifade etti. Ayrıca Melo'nun rakibinin kırmızı kartı sonrası alay ettiğini yazdı. ABC, Melo için 'utanmazca güldü' ifadesini de kullandı.

"RAKİBİNİ TAHRİK ETTİ"

Fransız spor sitesi FootMercato, Melo'nun oyunu provake ettiğini, rakibini tahrik ettiğini başlığa taşıdı. Brezilyalı futbolcunun derbide adeta şov yaptığını yazdı. İtalya'da yayın yapan Calcionews sitesi, Melo'nun oyundan atılan Emre'nin arkasından alay ettiğini ve eğlendiğini başlığa taşıdı.

"TAKIMINA MORAL KAZANDIRDI"

Brezilya futbol sitesi Esportes, Melo'nun rakibini tahrik ettiğini yazarak, Brezilyalı oyuncunun maçta şov yaptığını söyledi. Takımına bu hareketlerle ekstra moral kazandırdığını belirten site, taraftarlarının hoşuna giden hareketler yaptığını kaydetti.

"HAKEM, DAVRANIŞLARI NEDENİYLE OYUNDAN ATTI"

İspanyol ABC gazetesi, "Felipe Melo rakip takımın oyuncusunun sahadan atılışı ile böyle dalga geçiyor"başlığı ile verdiği haberde Brezilyalı futbolcunun İtalya'da futbol oynarken spor otoriteleri tarafından en kötü futbolcu seçilmesinin bir tesadüf olmadığını hatırlattı. Hakemin Melo'yu sahadaki davranışları nedeni ile oyundan attığını da vurgulayan gazete, internet sayfasında bu olayın görüntülerini yayınlayarak okuyucuların yorumlarına sundu.

"EMRE'Yİ ATTIRDI, ARKASINDAN EĞLENDİ"

Yine Brezilya'da yayın yapan Estadao, Melo'nun golde katkısı olduğunu ancak yaptığı hareketlerle tepki çektiğini yazdı. Rakibini tahrik ettiğini yazan site, sahadan kovma işareti yaptığını ve arkasından eğlendiğini hatırlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Felipe Melo İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title