Haberler

Fazla Kilolarından Kurtulmak İsteyen Kadın, 18 Kilo Kaldı

Güncelleme:

37 yaşındaki ABD'li Rachael Farrokh, yakalandığı anoreksiya hastalığı nedeniyle hızla kilo kaybetti. Kilo kaybı nedeniyle genç kadında ciddi sağlık sorunları da baş gösterdi.

Bundan tam 10 yıl önce güzel, aktif, akıllı ve en önemlisi sağlıklı bir kadındı. O dönemde kişisel egzersiz egitmenliği yapan Rachael Farrokh'un birkaç fazla kilodan kurtulma serüveni onu bugün anoreksiyanın pençesinde hayata tutunmaya çalışan bir kadın haline getirdi. 37 yaşındaki ABD'li Rachael Farrokh, yakalandığı anoreksiya hastalığı yüzünden sadece 18 kilo kaldı.

"BANA YARDIM EDİN"

"Çok tehlikeli" bir durumda olduğu için hastanelerin de tedavi altına almayı reddettiği Farrokh, Youtube'da paylaştığı video aracılığıyla "Bana yardım edin" diye sesleniyor. Artık ayakta duramayacak hatta neredeyse nefes bile alamayacak hale gelen Farrokh'u kocası bir an bile yalnız bırakmıyor.

CİDDİ SAĞLIK SORUNLARI BAŞLADI

Hatta Rod Edmondson, karısına ihtiyacı olan bakımı sağlayabilmek için işinden de ayrıldı ve günün 24 saatini Farrokh'un yanında geçiriyor. Bu kadar fazla kilo kaybı nedeniyle Rachael Farrokh'ta kalp, karaciğer ve böbrekle ilgili ciddi sağlık sorunları başladı.

"AMACIM BİRKAÇ KİLO KAYBETMEKTİ"

Genç kadın için her şey 10 yıl önce sadece birkaç kilo vermek istemesiyle başlamış. O dönemleri şöyle anlatıyor Farrokh "Daha iyi görünen karın kaslarım olsun istedim. Amacım sadece birkaç kilo kaybetmekti."

"YENİDEN O İNSAN OLMAK İSTİYORUM"

Ancak sonra aniden işini kaybetmesi ve geçmişiyle ilgili acı hatıraları onun anoreksiyanın pençesine düşmesine neden oldu. Rachael Farrokh, zaman zaman eski fotoğraflarına baktığını söyleyerek "Ben yeniden o insan olmak istiyorum. Güçlü, bağımsız ve kendisi olabilen bir kadın" diye konuşuyor.

Artık kocasının yardımı olmadan hareket bile edemeyen Rachael Farrokh'un tek isteği bir hastenin kendisini tedavi etmesi. Bunun için de yayınladığı videoyla izleyenlerin "ellerinden geleni yapmasını" istiyor. Bir arzusu da bu sayede insanların anoreksiya hakkında bilgilenmesi ve bilinçlenmesi.

İşte Amerikalı kadının inanılmaz değişimi;





Kaynak: Haberler.Com / Yaşam

Yaşam Haberler

500

Yorumlar (35)

edsel:

Allah kimsenin başına vermesin

43
0
yanıtYanıtla
allah şifa versinmobilWeb@haberler.com:

Allah Şifa versin ne olursa olsun sonuçta insan

38
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Boşuna söylememiş büyüklerimiz:Güvenme zenginlliğine bir kıvılcım yeter, Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter. . . Allah şifa versin

30
1
yanıtYanıtla
sevnut çalışkanoğluMobil-ANDROID:

Allahım sen yardım et eşinede güç kuvvet ver.

28
0
yanıtYanıtla
almilaMobil-ANDROID:

oooohhhhhaaaaaaa

0
27
yanıtYanıtla
ERDİ:

BEN BUGÜN AK PARTİLİ OLDUM. GİTTİM KAYDIMI YAPTIRDIM AK PARTİLİ OLDUM BEN

8
18
yanıtYanıtla
özer öz.:

Yaradanın verdiğine her daim şükretmek lazım. . . bakın sağlıklı bir insan ve beğenmediği, kurtulmak istediği O bir kaç Kilo nelere sebep olmuş. . . Allah yar ve yardımcısı olsun. . . belki bu durum onun için bir sınavdır. . .

26
0
yanıtYanıtla
.:

eşine helal olsun karısını bırakmamış. vefalı insan, allah yardımcınız olsun.

22
0
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Kiloluykende adamın sırtında zayıfkende ne değişti

4
15
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ CCC...mobilWeb@haberler.com:

Allahım eşine yardım etsin en azından bazı insanlar gibi bırakıp gitmiyor

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title