Haberler

Fazıl Say, Anne Hasretini Konserde Giderdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü piyanist Fazıl Say, çaldığı eserleri konserine gelen annesine armağan etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü piyanist Fazıl Say, çaldığı eserleri konserine gelen annesine armağan etti.

Anadolu konserleri kapsamında Bodrum'da konser veren Fazıl Say'ı dinlemeye annesi eczacı Gürgün Say da geldi. Bodrum'da yaşayan Say'ın annesi en ön sıradan oğlunu izledi. Nurol Kültür Merkezi'nde konser veren Say'ı yaklaşık 500 kişi dinledi. Ünlü piyanist doğaçlama olarak verdiği konserde aklına gelen şarkıları piyano ile buluşturdu. Günler önce tükenen biletler nedeniyle bazı vatandaşlar konseri ayakta izledi. Say'ın annesinin de izleyici olarak katıldıığı konser 4 bölümden oluştu. Say konserinde Mozart ve Frederic Chopin eserlerine yer verirken, 'Gezi Park-2 Solo Piyano', 'Baladlar' isimli eserlerinin de olduğu birçok şarkı çaldı.

Fazıl Say kısa bir konuşma yaparak, "Bugün beni dinlemeye annem de geldi. Senede 3 veya 4 kez görüşebiliyoruz. Çok yoğun bir programım var, o yüzden bir araya gelemiyoruz. Annem Bodrum'da yaşıyor. Ben de konserlerden fırsat bulup gelemiyorum yanına. 3 gün boyunca annemle hasret gidereceğiz" dedi.

Piyanist Fazıl Say konser sonrasında, hayranları ile bir araya gelerek sohbet etti. Ünlü piyanist yaklaşık 3 saat süren konserin sonunda CD'lerini imzaladı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Fazıl Say Piyanist Bodrum Muğla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title