Haberler

Fatih Terim'in Maaş İsyanı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Terim aldığı ücreti eleştirenlere çok sert çıktı: "Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma! Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Hangi başarıyı sayıyorsan ben varım. Kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa bunu da asla kabullenmeyiz."

TABİ Kİ BUNLARLA SAVAŞACAKSINIZ

Akşam'da yer alan habere göre; Eleştirinin de bir dozu, üslubu olmalı. Bizi daha iyiye götürüp, yanlışlarımızı gösterecek eleştiriler yapılmalı. Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Bir dakika; hangi başarıyı sayıyorsan ben varım. Yazık günah değil mi? Dolayısıyla bunlarla savaşacaksınız, yapacak başka bir şey yok. Kaybedince Fatih Terim, kazanınca hepimizin. Böyle bir şey var mı? Eğer 3 maçta 1 puan almışsak sorumluluğu zaten benim.

ALLAH'A ŞÜKÜR ZEKAMIZ DA FENA DEĞİL

Tercihlerimin sonuçlarına katlanırım. Ancak kimin nereden geldiğini, ne gibi hesaplar içinde olduğunu bilecek kadar bu ülkede yaşadım. Allah'a şükür zekamız da eh fena değil, idare ediyoruz. E sizin bir de yüreğiniz olunca nasıl cevap vermeyeceksiniz? Ne dedik; 'Elinizden geleni ardına koymayın'. Peki böyle mi devam edeceğiz? Eleştiriye açığız, ancak bunda kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa, fırsat avcılığı içinde nöbet bekler gibi bir durum varsa, bunu da asla kabullenmeyiz.

İŞTE TERİM'İN MAAŞI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF ile 5+2 yıllık mukavelesi gereği toplam 24.8 milyon Euro kazanacak. Terim'in yıllık maaşı ise 3.5 milyon Euro'ya denk geliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

xboy:

bak bak edepsize birde millete çıkışıyor. . ulan kamyon yüküyle para alıyosun başarı desen sıfır çekiyor senelerdir milli takım. . kuyruğunu kıstırıp oturacağına dayılanıyor birde

30
1
yanıtYanıtla
Allahınız Para Olmuş:

Başarısızlığını kabul et ve onurunla o parayı alma tabi varsa

27
2
yanıtYanıtla
lotusS:

Benim bir kuruş vergim gidiyorsa eğer haram zıkkım olsun. Teknik traktör bile olmaz bu adamdan, futbolcuları döverek korkutarak top oynattığını sanıyor. Allah rızası için bu adamın iyi bir hamle , iyi bir teknik diyebileceğimiz ne faktörü olmuştur futbola?

29
0
yanıtYanıtla
zilkif:

dünyanın parasını aldın yedi sülaleni doyuracak para. bikerede vatan aşkı için çalış fatih hocam bizde görelim imparatoru. ama sanırsam dünyadaki zenginler galiba ölümsüzlüğün sırırını buldular ve daha çok para lazım

25
0
yanıtYanıtla
kaan:

sevsinler seni artist

25
0
yanıtYanıtla
Kim acaba o salak ?:

Buna imparator lakabını takanın taaaa. . . . . .

23
2
yanıtYanıtla
kimseye kızmayın:

Burda yorum yazanlara sesleniyorum. kabahati kendinizde arayın. Futbol gibi aptalca bişeyi izleyerek prim verdikçe, soğukta ayazda maçlara gittikçe daha çoookk öfkelenirsiniz . Fatih terim ve futboldan köşeyi dönen diğerleri sizlerle alay ediyorlar. Ülkesi için canını verene bile böyle paralar verilmezken, bu adamlar ne yapıyorda bu paraları ceplerine indiriyorlar ? hiç düşünmez misiniz? Bir yıl maçlara gitmeyin bakın herşey nasıl değişiyor

25
0
yanıtYanıtla
tastan:

, asgari üçretli vatandastan dünyanın vergisini kesen. ucan kustan vergi almayı hedefleyen hükümet, neden sporculardan bu transferlen den dünyanın en az vergisini alıyor , , italya 45 ingiltere U fıransa @ almayanya E vergi alıyo türkiye % ne kadar zengin bir ülkeyiz dimi . . tesekkür ederim başbakanım , cumhur başkanım bakanlarımız ve aylık 25. 000tl maaş alan, erken den emekli olup tonla para kazanan vekillerimiz, tesekkür ederiz öteki alemde kul hakkı ile karsınıza cıkmak dilegi ile iyi günler

24
0
yanıtYanıtla
zeki:

hocaya az bile bizi dünyaya rezil etti . . . . birde maaş isyanı ediyor .

23
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BURNUNDAN ZEHİR OLARAK GELSİN

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title