Haberler

    Fatih Terim, Oscar Borg'un Peşine Düştü

    Güncelleme:

    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Premier Lig'de Westham United forması giyen Oscar Borg'un babannesinin İstanbul doğumlu olması sebebiyle operasyona başladı.

    İngiliz futbolunda geleceğin Gareth Bale'i olarak lanse edilen ve büyük kulüplerin transfer listesinde bulunan Oscar Borg için Türkiye Futbol Federasyonu devreye girmeye hazırlanıyor.

    DÜNYA DEVLERİ İZLİYOR

    West Ham United'ın alt yapı takımında forma giyen ve gösterdiği performansla başta Manchester United olmak üzere birçok kulübün scout ekipleri tarafından izlenmeye alınan Oscar Borg için Fatih Terim kolları sıvadı.

    GARETH BALE'A BENZETİLİYOR

    Aslen İngiltere doğumlu olan 17 yaşındaki futbolcunun babanesinin İstanbul doğumlu olması, Türkiye Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi. Kanatlarda oynayan, sürati ve fiziksel yapısıyla Real Madrid'in yıldızı Bale'e benzetilen Oscar Borg için İngiltere Federasyonu ile iletişime geçildiği belirtildi

    NE KARAR VERECEK?

    İngiliz kulüplerinin gözdesi olan Borg'un bu konuda nasıl bir karar vereceği bilinmezken, İngiliz ve Türk federasyonunun futbolcuyu kendi milli takımında oynatmak için büyük bir çaba sarf etmeye hazırlanıyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    West Ham United Fatih Terim Gareth Bale İstanbul Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    sinanmobilWeb@haberler.com:

    Futboldan terim aziz yıldırım cavcav demirören siyasetten erdoğan gitmedikçe hiç bir şey düzelmez daha da kötüye gider

    9
    10
    yanıtYanıtla
    asdMobil-ANDROID:

    komedi ye bak babannesi istanbul dogumluymus acizlige bakin iyice sasirdik 75 milyondan kendi futbolcumuzu cikaramamak ...

    12
    1
    yanıtYanıtla
    AvsaroğluMobil-ANDROID:

    yanlış bilmiyorsam Bundan yaklaşık 8 10 yıl önce Almanlar alt yapıya 300 veya 800 milyon tl civarında para harcadılar.oluşan takım ortada .ve çıkan futbolcularda.bizim kulüpler doğru düzgün topa vurmayı bilmeyen adamlara yillik 3 5 milyon veriyorlar.Ne demiş atalar Koymakla kuyu sulanmaz .70 milyonluk ülkede hic mi top oynamayı bilmeyen adam yok şimdi ?

    13
    0
    yanıtYanıtla
    vatan dostuMobil-ANDROID:

    ulan sizin gibi öküzlerin ne isi var bu yorumda akp yi kötülüyenler zaten ye hirsiz chp liler yahutta mhp li cünkü sizler bundan on iki sene öncesine kadar hep caldiniz ve türkiye gibi büyük bir memleketi avrupa ülkedine muhtac ettiniz yaziklar olsun sizin gibi vata h a i n l e r i ne bu yuh artik gitdin de ac karninizi suriyede doyurun

    6
    3
    yanıtYanıtla
    VATANSEVER:

    FUTBOLUN TEMİZLENMESİ İÇİN İLK ÖNCE TERİM GİBİ KİRLİ KIRO DAN KURTULMASI GEREK ÇÖZÜM Ü BAŞKA ŞIK LARDA ARAMAYIN ADAM MEVZUATA UYGUN ŞEKİLDE YOLSUZLUK YAPIYOR. ASTRONOMİK ÜCRET ALMAKTA YOLSUZLUK KİMSEYE DÜRÜSTLÜK EDEBİYATI YAPMASIN ALDIKLARI ZIKKIM OLSUN

    4
    1
    yanıtYanıtla
    RamiMobil-IOS:

    Almanya'da Türk Türk oğlu Türkler var bizim terim gidiyor Allah'ın melez ini getirmek istiyor . Adam ol Gözlerini aç yada git ...

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Vatandaş14Mobil-IOS:

    ÖNCE POLİTİKA TEMİZLENSİN SPORDAN. Sonra terim gibiler köftecilik yapar, yaklaşamazlar bile spora. Yazıklar olsun bu partiyi hüküümet yaptınız ağlayın durun şimdi. Sizlere müstehak!

    1
    0
    yanıtYanıtla
    bayram biliciMobil-ANDROID:

    Her haberi eğip büküp Cumhurbaşkanı erdoğana getirip HAKsız yere atıp tutuyorsunuz bay yorumcu Sinan. Haram olsun sana eğer bu hizmetlerden faydalanıyorsan. binersen geçersen şerefsizsin.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    TrMobil-IOS:

    Disardan futbolcu arayana kadar alt yapıya önem versinler.her mahalleye bırer çim saha yapsınlar.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    OGAN...Mobil-ANDROID:

    HIRSIZ SEVICI ...senin yuzun kipkirmizi ...

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title