Haberler

Fatih Terim: Futbolu Sonra Uzun Uzun Konuşuruz

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümü nedeniyle Lüksemburg maçından sonra açıklama yapmadı, "Beni mazur görün." dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kazandıkları Lüksemburg maçından sonra açıklamalar yaptı. Terim şunları söyledi:

''Gündemimiz futbol mu olmalı emin değilim ama savcımıza çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Çok çok üzüldüm. Bir yandan Selimiye yanıyor. Bir yandan elektrikler. Savcımız... Şunu attık bunu yedik diyecek önceliğimiz yok. Merak ederek neler olacağını göreceğiz. Ülkemiz aşar bunları. Beklediğimiz ve istediğimiz şeyler değildi. Türkiye güçlü bir ülkedir ve bu zorlukları aşar, aşmak zorundadır. Uygun görürseniz, beni mazur görün. Futbolu sonra uzun uzun konuşuruz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Selim Kiraz Fatih Terim Lüksemburg Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (54)

adana demirsporludur:

defol git çakma imPARAtor

10
9
yanıtYanıtla
akgençlik:

adamın dibisin fatih terim seni spor bakanı olarak mecliste görmek istiyoruz

6
9
yanıtYanıtla
gercek bursalı osmanlı torunu:

fatih terim aldığı parayı hakeden bir adam değil yazık verilen onca paralara milli takım topmu oynadı şimdi ?

10
5
yanıtYanıtla
beterböcek:

imPARAtor hazretleri açıklama yapma gereği görmemiş gündem yoğun nasılsa arada kaynadın hadi yine

10
5
yanıtYanıtla
büşra:

fatih terim denen herif akpnin adamıdır bir an önce defolup gitmelidir

7
7
yanıtYanıtla
hayrettin çiftçi:

aslında milli takımı çalıştırmaktan da affını istesen ne iyi olacak paranın hatırına bu kadar kötü yönetilen bir takıma yazık ediyosun. artık bir kenara çekil kardeşim. 300 bin nüfuslu köy kadar bir takımı zar zor tesadüfen yeniyosun. yüz kızarması ve utanma duygusu varmı hala bu dünyada

8
5
yanıtYanıtla
AyarsızMobil-IOS:

Burada Fatih terimin aldığı paraya laf edenler oluyor. Fazla mi ? Fazla bu konuda hemfikiriz. Iyi de aynı parayı hiddinkte alıyordu ne ayaksınız siz be

6
6
yanıtYanıtla
İzmirMobil-IOS:

Hiç bir vasfı ve başarısı yok diyen arkadaşım bu adamın yaptıkları kolay birşey değil bence türk futbolunda kariyeri en iyi teknik adam bunuda ego yaparak gölgelemeyin kabullenin.

7
5
yanıtYanıtla
merve:

kendi işini beceremiyor

7
5
yanıtYanıtla
Hasan ADIYAMAN:

fatih terim senin miladın bitmiştir. Türkiye dünya kupası maçlarına katılamıyor, gururlu olmaya çalış kendine gel ve başaramadığın bu paralı işi bırak, İŞİNİ DAHA İYİ YAPANLAR GELSİN.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title