Haberler

Fatih Erkoç Ve Öğrencilerden Unutulmaz Düet!

Güncelleme:

"25 İlde 25 Çocuk" sosyal sorumluluk projesine atfen düzenlenen geleneksel Kültür ve Sanat Gecesi'nde sahne alan Fatih Erkoç, öğrencilerle birlikte nefes kesen bir performansa imza attı.

Türkiye'nin en özel seslerinden Fatih Erkoç, Anabilim Eğitim Kurumları geleneksel Kültür ve Sanat Gecesi'nde sahne alarak öğrencilerle birlikte unutulmaz bir performansa imza attı. Anabilim'in ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan koro ile aynı sahneyi paylaşan Erkoç, en sevilen parçalarını seslendirdi.

İstanbul'da yaklaşık 30 yıllık geçmişi ile hizmet veren Anabilim Eğitim Kurumları, sosyal sorumluluk projesi '25 İlde 25 Çocuk' yararına düzenlenen gece, profesyoneller ve öğrencilerin ortak performansına şahit oldu. Ekranların sevilen ismi Emre Tilev'in sunduğu organizasyon boyunca Anabilim öğrencileri, İstanbul Devlet Opera ve Balesi dansçılarına eşlik ederek hayatlarının ilk sahne deneyimini yaşama fırsatı buldular.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Anabilim İcra Kurulu Başkanı Serkan Kılıç tarafından takdim edilen sembolik çeki teslim alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Karaduman, "Bu uzun soluklu bir işbirliği. Henüz üçüncü yılını tamamladık. Biz de artık kendimizi Anabilim ailesinin bir parçası olarak görüyoruz. Anabilim'in nezdinde tüm destekçi kurumlarımıza teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Gecede ayrıca Anabilim'in bir başka sosyal sorumluluk projesi "Özel Bir Şans"a destek veren Oyuncu Sema Öztürk'e teşekkür plaketi takdim edildi. Bu yıl birinci yılı tamamlanan projede Öztürk'ün yanı sıra işadamı Kaya Çilingiroğlu, oyuncu Halil Ergün ve sunucu Özlem Yıldız da yer alıyor. Anabilim Eğitim Kurumları'nda bir öğrencinin eğitimini üstlenen ünlülere gecede bir kez daha teşekkür edildi.

Öğrencilerle birlikte toplam dört sevilen parçasını seslendiren Fatih Erkoç, özellikle öğrencilerden gördüğü ilgi karşısında çok duygulandı. Mini konser sonunda Anabilim İcra Kurulu Üyesi Seda Zeynep Aytaçlı tarafından kendisine geceye katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edilen Erkoç, "Bu yetenekli öğrencilerle aynı sahneyi paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Benim için büyük heyecan duyduğum, ilginç bir sahne deneyimi oldu. Onları yetiştiren öğretmenlerine ben de teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Anabilim Eğitim Kurumları Ataşehir Merkez Kampüs'te yapılan muhteşem geceye katılan yaklaşık 800 kişi, müzik, dans ve görsel sanatların en güzel örneklerinin sunulduğu unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Erkoç Sema Öztürk İstanbul Türkiye Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title