Haberler

Fas Kralı, 5 Uçakla Türkiye'ye Geldi

Güncelleme:

Fas kralı 6. Muhammed, eşi Prenses Lalla Salma ve çocukları ile birlikte özel ziyaret için 3 askeri uçak ve 2 ayrı özel uçakla Türkiye'ye geldi.

Fas kralı 6. Muhammed, eşi Prenses Lalla Salma ve çocukları ile birlikte Türkiye'ye geldi. Kralın eşyaları da 3 askeri uçak ve iki ayrı özel uçakla Türkiye'ye geldi.

GAZETECİLER KONUKEVİNE ALINMADI

Kral'ın eşi Prenses Lalla Salma ve çocuklarını taşıyan uçak saat 17.30'da Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Prenses ve çocukların gelişleri sırasında gazeteciler Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne alınmadı. Prenses ve çocukları, daha sonra uçağın altına kadar yanaşan araçlara binerek havalimanından ayrıldı.

Fas Kralı 6. Muhammed ise eşi ve çocuklarından ayrı olarak İstanbul'a geldi. Kral'ın uçağı saat 20.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

KRAL'IN EŞYALARI 3 ASKERİ UÇAKLA GELDİ

51 yaşındaki Fas Kralı 6. Muhammed'in Türkiye ziyaret için hazırlıklar günler öncesinden başladı. Kral 6'ncı Muhammed ve ailesinin eşyaları, Fas Hava Kuvvetleri'ne ait 3 adet askeri nakliye uçağı ile 2 gün önce İstanbul'a getirildi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin karşısındaki park alanına yanaşan uçaktaki eşyalar titizlikle indirilerek nakliye kamyonlarına yüklendi.

Fas Kralı 6. Muhammed'in Türkiye ziyaretinin nedeni hakkında ise bilgi verilmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Fas Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (104)

misafirmobilWeb@haberler.com:

ne kralmış..sadece bu zevki bu dünyada yaşayacaksın.birde muhammed ismini kullanmışsn.kurban ol sen o isme..pislik.5 uçak ne demek ya...

46
3
yanıtYanıtla
agA:

Ülke Rusya ile baglarını Saplamlaştırıp AB ye Rest Çektikten Sonra Çok Merkezi Bi hale geldi Hergün Yeni bi Ülke Başkanı geliyo.

32
3
yanıtYanıtla
gariban:

fasda diktatorlukle yasayan bir ulke halki acligindan oluyor kiralinin yasantisina bak haremleri iyi gezdirin

27
5
yanıtYanıtla
vatan sever:

fransa nin 1 numarali kopekligini yapar . kesin demiyim ama turkiye nin arap lara gosterdigi ozeni kendisine gibi gosterip casusluk yapacaktir fransa adina

25
3
yanıtYanıtla
gıllo:

Allah belasını versin. Halkın parasıyla sürdürdükleri ihtişama bak. . . Bizim Erdoğan gibi o da. . .

15
11
yanıtYanıtla
koraymobilWeb@haberler.com:

Bu araplar deyilmi osmanliyi arkadan vuran sira tayipde bereber vuracaklar turkiyeyi

15
9
yanıtYanıtla
vanlı:

bizim padişahla tatile çıkacaklar

16
7
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

bu gorgusuzleri ancak aksarayimiz paklar))

14
9
yanıtYanıtla
marabamobilWeb@haberler.com:

bu kadar ihtişam müslümana yakışmaz... hemde müslümanlar bu durumda iken....

18
4
yanıtYanıtla
Sec1907Mobil-IOS:

Bu saray yapildi yapiali adam gibi biri gelmedi gelmezde

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title