Haberler

"Fanatik Parmaklar" Kazandıran Nostalji

Güncelleme:

Türkiye'de sporun nabzını tutan Fanatik Gazetesi, sosyal medyada da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Facebook sayfasında açtığı ProFanatik uygulamasında fanlarının futbol bilgisini ölçen Fanatik Gazetesi, şimdi de özellikle 90'lı yılların vazgeçilmezi olan parmak futbolu ile fanlarının karşısına çıkıyor.

Türkiye'de sporun nabzını tutan Fanatik Gazetesi, sosyal medyada da adından söz ettirmeye devam ediyor. Facebook sayfasında açtığı ProFanatik uygulamasında fanlarının futbol bilgisini ölçen Fanatik Gazetesi, şimdi de özellikle 90'lı yılların vazgeçilmezi olan parmak futbolu ile fanlarının karşısına çıkıyor.

Türkiye'nin en çok okunan spor gazetesi Fanatik, yazılı basında olduğu kadar sosyal medyada da sporseverleri kendine çekiyor. Fanatik'in 700.000'i aşkın fana sahip sayfasında 27 Ağustos tarihinde açtığı ve dekatlon buzz tarafından hazırlanan Fanatik Parmaklar uygulaması parmaklarıyla da gol atabilen futbol ustalarını arıyor.

Fanatik Parmaklar uygulamasına http://fntk.co/15E8ZwU adresinden katılan kullanıcılar, attıkları gollerle unvanlarını yükseltirken, tablet kazanma şanslarını da arttırıyor olacaklar. Ayrıca arkadaşlarını uygulamaya dahil ederek toplayacakları jetonlarla daha fazla gol atabilecekler. Uygulamaya katılan kullanıcılar arasından her ay en az "Usta Krampon" unvanını kazanan 5.000. kişi, içinde 1 yıllık ücretsiz Fanatik e-Gazete üyeliğinin olduğu 10 inch android Hashtab tablet kazanıyor. 4 ay sürecek bu futbol maratonu, parmağına güvenen tüm futbolseverleri bekliyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title