Haberler

Fahriye Evcen, Dizi Setinde Arkadaşını Ağlattı

Güncelleme:

'Kurt Seyit ve Şura' dizisine yeni katılan Evcen'in dizi setinde son olarak Güzide'yi canlandıran Elçin Sangu'yla tartıştığı ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen'in rol aldığı Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un ikinci sezon ilk bölümü bugün ekrana gelecek.

SETİ BIRAKIP GİTMİŞTİ

Diziye Mürvet rolüyle katılan Evcen'in önceki hafta dergi çekimi yüzünden seti bırakıp gitmesi ekipte gerginlik yaratmıştı.

SET ARKADAŞINI AĞLATTI

Geçen günlerde de Evcen'in dizide Güzide'yi canlandıran Elçin Sangu'yla tartıştığı öğrenildi. Sangu'nun tartışmanın ardından sinirleri bozulduğu için ağladığı öne sürüldü.

Yönetmen Hilal Saral'ın da Evcen'le anlaşamadığı biliniyor. Bu şekilde devam edemeyceği konuşuluyor.


Kaynak: Magazin

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen Elçin Sangu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

yalan haber:

bunlar hep yalan haberler fahriye evcene takmışlar. çalıkuşunda da böyle haberler çıkmıştı set arkadaşları ve yönetmen haberleri yalanlamış sette eğlenip hep güldüklerini söylemişti

11
6
yanıtYanıtla
kevser:

fahrıye evcen cok degerlıdır onun hakkında çıkan bu haberler yalan ve ıftıra onun basarısını hazmedeyenler var bu yüzden onunla ılgılı bu tıp haberler yapıp onu ve sevenlerını uzuyorlar

7
9
yanıtYanıtla
BARON:

FAHRİYE DİZİDEN ÇIKARSA İZLEMEM BU KADAR NET

4
8
yanıtYanıtla
CG.KARTAL:

BAZI İNSANLAR VARDIR Kİ, BULUNDUĞU YERİ HAZMEDEMEZLER. BU DAA ONLARDAN BİRİ GALİBA.

8
3
yanıtYanıtla
YCN MTL:

eğer doğruysa ki yalan haber olma olasılığı da düşünülmeli:))) DEFEDİN GİTSİN başka fahriyeler bakın arkadaş çekilmez yoksa bu hayat:)))

5
6
yanıtYanıtla
toro:

Reklam kokan hareketler bunlar.

7
4
yanıtYanıtla
Cevdet:

Ne cok cekemeyenin varmis Fahriye. . . . Tabi orda burda gezen kadin takimindan olmadigin icin seni boyle karalamiya calisiyorlar yuru be guzelim kim tutar seni. . .

3
4
yanıtYanıtla
selime:

bu bir değil iki değil hep huysuz bu fahriye heralde onun dizilerini bile seyretmiyorum artık her haber yalanmı

5
1
yanıtYanıtla
Benbiranneyim:

allah bu haberleri yapanlari islah etsin, gencecik bir kizla bu kadar ugrasilmas. . cok basarilisin Fahriye allah yolunu acik etsin yavrum

1
5
yanıtYanıtla
arife:

bu haberleri rakip kanallarmı rakip kadınlarmı yaptırıyor anlamadım. bu yazılanlar yalan. hem bu yazılanlara kapris denmez delilik denir. oysa biz akıllı hanım hanımcık bir kız görüyoruz. fahriye evcen için yazılanlar hakaret boyutunda artık.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title