Haberler

Esra Erol Programda Yaşadıklarına İnanmadı, Skeç Sandı

Güncelleme:

Ahmet bey için programa gelen gelin adayı Leyla hanım, bir anda damat adayının karşısına çıkmaktan vazgeçti. Yaşananlara inanamayan Esra Erol olayı başta skeç sandı.

Esra Erol'un sunduğu evlilik programında izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Damat adayı Ahmet Bey için programa gelen gelin adayı Leyla hanım, bir anda Ahmet Beyin karşısına çıkmaktan vazgeçti.

HERKES SKEÇ SANDI

Leyla Hanım'ın tepkilerine çok şaşıran Esra Erol ve izleyenler olayı skeç sandı. Bir süre sonra gelin adayının tepkilerinin oyun olmadığını anayan Esra Erol ve konuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Esra Erol Medya Komik - İlginç Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

EFEAĞCA:

LÜTFEN ARTIK KAPATIN ŞU PROGRAMLARI. . RTÜK SEN NE İŞ YAPARSIN ?

43
3
yanıtYanıtla
hd:

kapatın gıtısn su programııı rtukk

39
2
yanıtYanıtla
asi kral:

Allah belanizi versin milletin duygularini sömürmeyin yaziktir günahtir egitimci programlar yapin zira ülkenin egitime ihtiyaci var

38
1
yanıtYanıtla
zafer:

Allah aşkına kaldırın şu şaklabanların programlarını yeter ya. yok bu tarz benim yok ütopya yo yetenek sizsiniz yok o ses yok seda sayan yok hülya avşar yeter ya Allah belanızı versin bu milleti maskara ettiniz yav.

32
3
yanıtYanıtla
hinoğluhin:

madem ki aday çıkmadı damadın karşısına;o zaman esra çıksaydı. . .

30
4
yanıtYanıtla
urfalı:

dınımıze kulturumuze geleneklerımıze yasama tarzımıza uymuyan bu programları kaldırın televızyonlardan genclere cocuklara cok kötu ornek oluyor

32
1
yanıtYanıtla
Nurbaki:

bu programlara izin veren yayından kaldırmayanlar her kimlerse sesleniyorum kaldırın bu şarlatanlıkları

32
1
yanıtYanıtla
halil:

kapatın bu proğramları

31
1
yanıtYanıtla
Tamer fetih Mobil-IOS:

Yazıklar olsun nasıl bir vicdan duygusu ile bu tür programlara izin veriliyor nasıl bir nesil yetişiyor

28
0
yanıtYanıtla
bu iğrençlik hemen kaldırılmalı:

böyle rezil aşağılık programlar sadece türkiyede yapılır türk aile yapısına ahlakına aykırı olan bu proğram hemen yayından kaldırılmalı el alem öğretici eğitici prpğramlar yarar bunlar millete karı kız ayarlar yazıklar olsun utanç verici işin kötüsü böyle sapıklıkları insanlarımızın izlemesi!!!

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title