Haberler

Esnaftan, Güvenlik Kamerası Görüntüleriyle Polis Dayağı Suçlaması

Güncelleme:

Güngören'de polisten dayak yediğini öne süren esnaf ve 2 arkadaşı, güvenlik kamerası görüntülerini delil göstererek polis memurlarından şikayetçi oldu.

Güngören'de güvenlik kamerası görüntülerini delil gösteren esnaf ve 2 arkadaşı polisten dayak yedikleri iddiasında bulundu.

Şikayetçi olan esnaf, "Ben bunu yapan bütün polis memurlarından şikayetçiyim. Polislik böyleyse polislik yapmasınlar." dedi. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken Emniyet Müdürlüğü, "İdari tahkikat başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.

POLİS EKİBİNDEN KÖTÜ MUAMELE

Güngören Merkez Mahallesi'ndeki olay geçtiğimiz pazar gecesi meydana geldi. Oto tamircisi Fehmi Ege'nin iddiasına göre; mahallede bir kavgaya müdahale eden polis ekibi, şüphelilerden birine kötü muamelede bulundu. Ege ve 2 arkadaşı da işyerinin önündeki duruma müdahale etmek istedi. Bunun üzerine polis ekiplerinin Fehmi Ege ile işyerinde bulunan Ömür Sarıoğlu ve Cihan Tosuncuk'u darp ettiği öne sürüldü. 3 arkadaş iddialarını olay sırasında işyerinde yaşananları gösteren güvenlik kamerası görüntüleriyle savundu.

"KAFAMI YERDE EZDİLER"

Fehmi Ege, arkadaşlarıyla birlikte tamirhanede oturduklarını belirterek, 'Dışarıda sesler duydum ve içeriden dışarıda ki kavgayı merak ettiğim için bakmaya başladım. Kavga buraya doğru geldi ve bir arkadaş buraya kapı önüne yığılmıştı. O arkadaşın yüzünü gözünü yıkadım. O sırada polisler buraya yönelmeye başladılar. Ben hemen kapıyı kapattım. Polisler açın kapıyı diye bağırmaya başladı. Ben mekan sahibiyim olayla hiçbir suçum yok, işim yok bakıyorum dedim. Sonra polis camı patlattı. Polisler zorla kapıyı açmaya ya çalışınca bende kapıyı mecburen açtım. Kapıyı açar açmaz bütün polis memurları içeriye dolmaya başladı. Beni dükkan içerisinde yatırdılar, dövmeye başladılar. Beni dövmelerinin tamamı kamera kayıtlarında gözükmüyor. Kafamı yerde ezdiler. Bizim olayla hiçbir alakamız yok, hiçbir suçumuz yok. Bizim tek suçumuz dükkanda oturup buradaki olayı izlemek. Ben bunu yapan bütün polis memurlarından şikayetçiyim. Polislik böyleyse polislik yapmasınlar, onların polislik görevlerini elinden alsınlar" dedi.

Ege, arkadaşlarıyla birlikte polisler hakkında şikayette bulunduklarını da kaydetti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLAYA EL KOYDU

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Devriye Ekipler Amirliği Yunus Timlerinde görevli polislere yönelik iddialarla ilgili olarak, 19.01.2015 günü Güngören Kaymakamlığı oluru ile gerekli idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

TC TÜRK:

ERKEKLİĞİNİZİ MASUM VATANDAŞIMIZA YAPMAYIN GİDİN PKK, YA YAPIN MAAŞINIZI HALKTAN ALIYORSUNUZ HALK OLMAZSA . . . . . . . . . . . . . .

38
18
yanıtYanıtla
FIRAT:

VALAHA KARDEŞİM Bİ CEMATİN POLİSİ VAR BİDE TAYİBİN HALKI KORUYAN POLİS YOK MALESEF

21
16
yanıtYanıtla
mücahit11:

Polis psikolojisi. . . Beş parmağın beşi bir değildir. Arada böyle mevzular çıkabiliyor. Bu parti meselesi değil arkadaşlar insanlık meselesi. Bir polisin bir vatandaşa darp kullanması kesinlikle kabul edilemez. Siz poliste olsanız hiç kimseden üstün değilsiniz. Yıllardır aranızdaki çürükleri ayıklayın diyoruz ama nafile, yerine hep başkaları geliyor. Polislerin nasıl bir eğitim, nasıl bir psikolojik destek alıyor araştırmak lazım. Fazla değil, bundan 1. 5 sene önce Gezi olaylarının başında ellerinde Türk bayrağı olanlara, yaşlılara, çocuklara bile saldırdılar. Bugün Güneydoğu da yapamıyorlar çünkü Güneydoğu''nun dokunulmazlığı var. . !

23
13
yanıtYanıtla
bursa:

ayıdan post polisden dost olmaz

20
15
yanıtYanıtla
hhhhMobil-ANDROID:

polisten adam olmaz hic değerli birinin polis olduğunu gördünüz mü nerde boş biri var polis

22
12
yanıtYanıtla
46'lıMobil-ANDROID:

40 yıldır bu ülkenin çeşitli şehirlerinde yaşadım özellikle son on yıldır polisin kimseye haksız yere bağırdını bile görmedim kesinlikle bu dayağı yiyen vatandaş bunu haketmistir

17
16
yanıtYanıtla
Anti polis Mobil-ANDROID:

biliriz onları gaspci tinerci görünce mum gibi olurlar vatandaşa gelince aslan kesilirler

20
12
yanıtYanıtla
coco Mobil-ANDROID:

bunları üç beş ay meslekten uzaklaştırmak falan yetmez direk görevlerinden men etmeli hapis yatirmali caydırıcı olmalı gerçekten görevini kötüye kullanan burnundan kıl aldirtmayan çok polis memuru var

19
11
yanıtYanıtla
yaraniz cok derinmobilWeb@haberler.com:

Ne cok yaraniz varmis polise karsiii catlayin geberin kudurun

15
15
yanıtYanıtla
ragi1907:

COK YETKI VERIRSEN BOYLE OLURRR

21
6
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title