Haberler

Esmeyi" Anlattılar

Çukurova Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (ÇUSİAD) sponsorluğunda düzenlenen İlhan Şeşen, Aydan Şener gibi seyircinin yüreğinde taht kurmuş duayenlerin sunumuyla Türkiye’de bir ilk olan hem konser hem tiyatro oyunu olarak sergilenen “Bana Esme'yi Anlat ” salonu dolduran izleyenleri adeta büyüledi.

Çukurova Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (ÇUSİAD) sponsorluğunda düzenlenen İlhan Şeşen, Aydan Şener gibi seyircinin yüreğinde taht kurmuş duayenlerin sunumuyla Türkiye'de bir ilk olan hem konser hem tiyatro oyunu olarak sergilenen "Bana Esme'yi Anlat " salonu dolduran izleyenleri adeta büyüledi.

ÇUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hare Arabacı Özdemir, "İkisi duayen olmak üzere beş muhteşem sanatçıdan konser eşliğinde aşkın her halini tattığımız bir oyun izledik" diyerek oyun hakkındaki duygu ve düşüncelerini paylaştı. Oyun sonunda tüm ekip adına Aydan Şener'e Adana'nın nezaket ve misafirperverliği kapsamında bir buket çiçek sunumu yapan ÇUSİAD Başkanı, bu etkinlik içerisinde yer almaktan mutluluk duyduğunu, sanatın ve sanatçının her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti. Özdemir, Adana'nın aslında bir sanat şehri olduğunu, birçok sanatçı yetiştirdiğini ve birçok filme, diziye, romana, oyuna konu olduğunu bu nedenle de Adana halkının sanata olan duyarlılığının çok yüksek olduğunu dile getirdi.

Tiyatro Kedi tarafından hazırlanan Model Organizasyon sahibi Cihangir Timuçin de Adana'ya bu ve bunun gibi birçok özel tiyatro getirdiklerini ve Adana halkının tiyatroya duyduğu özlemi gidermeye çalıştıklarını ifade ederek bu konudaki destekleri dolayısıyla ÇUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hare Arabacı Özdemir'e ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile tüm üyelerine teşekkürlerini sundu. Ayrıca bu organizasyona gösterilen yoğun ilgi karşısında çok duygulandıklarını ifade etti.

ÇUSİAD üyeleri sanatçılara "Nisan'da Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalına" da katılmalarını beklediklerini, Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına destek olmalarını beklediklerini ifade ettiler. Sanatçılar da Adana'yı çok beğendiklerini ilk fırsatta mutlaka tekrar geleceklerini ve karnavala desteklerinin tam olduğunu ifade ettiler.

Aydan Şener Adana'ya ikinci kez geldiğini ancak her defasında günübirlik organizasyonların içinde yer aldığını bu nedenle Adana'yı gezme fırsatının olmadığını bundan dolayı da çok üzüntü duyduğunu ifade etti.

Hare Arabacı Özdemir, ÇUSİAD tarafından düzenlenen geceye katılan başta tiyatro ekibi ve sanatçılar olmak üzere yönetim kurulu üyesi H.Levent Altınbilek, eşi Deniz Altınbilek ve kızları Bengüsu Altınbilek'e, ÇUSİAD üyesi Edip Fahri Çalıcıoğlu'na, Koral-Gülden Altınbilek çiftine, Fatoş-Servet Vural çiftine, Dilek Üzmez'e, Erdinç Ezel Güneyli çifti ve müzikle ilgilenen çocukları Ezgi ve Mert Güneyli'ye, Mehmet Şahbaz ve eşine geceye renk kattıkları hoş sohbetleri ve enerjileri için teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydan Şener İlhan Şeşen Çukurova Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title