Haberler

Eskişehirspor'a Öğrencilerden Moral Ziyareti

Eskişehirspor'a öğrencilerden moral ziyaretiEskişehirspor'un bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Göztepe karşılaşması öncesi 200 kadar ilk ve ortaokul öğrencisi, Eskişehirsporlu futbolcuları ziyaret etti.

Eskişehirspor'a öğrencilerden moral ziyareti

Eskişehirspor'un bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Göztepe karşılaşması öncesi 200 kadar ilk ve ortaokul öğrencisi, Eskişehirsporlu futbolcuları ziyaret etti.

Eskişehirspor'da pazar günkü Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi Emre Bolat Ortaokulu, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Eskişehir Şehir Okulları ve Özel Atayurt Okulu öğrencileri tesisleri ziyaret ederek teknik direktör Mustafa Denizli'ye çiçek verdi. Öğrenciler, Denizli ve Eskişehirsporlu futbolculara Göztepe maçında başarılar diledi. Özel Atayurt Okulları 5'inci sınıf öğrencisi Arda Kurumehmetoğlu öğrenciler adına yaptığı konuşmada takımdan bu sezon şampiyonluk beklediklerini söyleyerek şöyle dedi

Bizler bu şehrin çocukları ve bu kulübün de bekçileriyiz. Sınıfta arkadaşlarımız İstanbul takımlarını tutarken biz her zaman şehrimizin takımını tuttuk. Onlar kupalarıyla, şampiyonluklarıyla övünürken biz sizin dik duruşunuz ile övündük. Bakmayın böyle çocuk olduğumuza her hafta tribünlerdeki yerimizi alırız. Eskişehirspor bizim her şeyimizdir. Önümüzdeki maç Göztepe maçı. Belki bizim kader maçımız. Ne olur bu maçı kazanın. Bizim geleceğimiz sizin ellerinizde. Eskişehirspor'u ne olur bizden mahrum bırakmayın. Ne olur Eskişehirspor'u şampiyon yapın.

Öğrenciler daha sonra Mustafa Denizli ve futbolcularla selfi çekti. Bu arada geçen hafta aralarında gerginlik yaşanan teknik direktör Mustafa Denizli ile takım kaptanı Erkan Zengin'in sohbet ederek antrenman sahasına gelmeleri dikkat çekti.

Eskişehirsporlu futbolcular Ramazan Övüç ile Bruno Mezenga da Göztepe maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Ramazan Övüç Bu maçta herkes Eskişehirspor'un nasıl bir takım olduğunu görecek dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Denizli Eskişehirspor Atayurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title