Haberler

Eskişehir'de Otobüs Şarampole Uçtu: 1 Ölü, 29 Yaralı

Güncelleme:

Eskişehir'in Çifteler İlçesi yakınlarında sürücünün dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçarak ters dönen otobüste 1 kişi öldü, 29 kişi yaralandı.

OTOBÜS ŞARAMPOLE UÇUP TERS DÖNDÜ

Kaza, bugün saat 05.30 sıralarında Çifteler-Emirdağ karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Hatay'dan Balıkesir'e giden Tuncay Hüzmeli yönetimindeki 31 AEF 92 plakalı otobüs, dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu. Takla atarak ters dönen otobüsteki yaralılar ihbar üzerine sevk edilen ambulanslarla Eskişehir ve Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'ndeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Karaca, Emirdağ Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri 1 kişinin öldüğü otobüs şoförü Tuncay Hüzmeli ile birlikte 29 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Çifteler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (14)

ADANALI:

DAHA DÜN ANKARADAN ADANA İSTİKAMETİNE YOLCULUK YAPIYORDUM. IBREM 120KM DE YAN YANA GIDIYORDUK''Kİ ADAM TELEFONLA KONUŞUYORDU. . . BU YÜZDEN KAZALAR OLUR BI ANLIK DENGESİZLİKLER

24
0
yanıtYanıtla
AHMET:

Artık şehirlerarası otobüslere binmeye korkar olduk. Hergün ölümlü kaza haberi. Birileri artık bu işe el atsın. . .

21
1
yanıtYanıtla
pasha:

Otobüs şoförleri daha sıkı kotrol edilmeli, çoğu araçta bulunan 50 kişinin sorumluluğunu aldığının farkında, fakat bazen bu sorumluluğun farkında olmayanlar da var maalesef bu nedenle denetimler sıklaştırlmalı görüşündeyim, özellikle bu kazalar sabah ve gece oluyor nedeni ise uykusuzluk ve yorgunluk. . .

17
0
yanıtYanıtla
Uzman:

Milyon TL''lik savaş uçaklarını uçurmak için uzun eğitimler sonucunda pilot olunuyor ama 50 can emanet edilen otobüsü kullanmak için 1 saatlik yazılı 15 dakikalık uygulamalı sınav yapılıyor. Demek ki para daha kıymetli bir şey ülkemizde. Yinede geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin.

16
0
yanıtYanıtla
MuromobilWeb@haberler.com:

şoför ve muavinlerin ne şartlarda çalıştıklarını bilip bilmeden konuşmayın o insanlar ekmek parası için saatlerce direksiyon sallıyorlar gece gündüz demeden

12
0
yanıtYanıtla
nuri alcomobilWeb@haberler.com:

Arkadaslar bende genc bir muavinim.devlet bu iste yas sınırı Koymalidir tym otobus kaptanlari yasli ve emekli, hepsinin bir suru hastaligi var kalp astim tansion hepsi. Tabiki arac şarampole ucar tabiki arac kayar buzda ,kaptan kalp krizi geciriyor seyirde arac kaza yapior sonra buzlanma vardi Iste bu ulkemizin sucu saha ne olumler goruruz...

10
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

NAPTIN DAYI ORDA YATIRILIR MI ARAÇ!!!

8
2
yanıtYanıtla
zinet:

Kazayı yap, o kadar insan ölsün, sanki değerli olan sadece firma onun da adını kapat. Firmayı saklayınca yaralılar iyileşecek mi? ölüler yeniden hayata mı dönecek. Yolcu bedel ödüyorsa, firmada bedel ödesin. Kapattırmayın firma isimlerini, millet görsün fimrların isimlerini. Ölene rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum

4
3
yanıtYanıtla
^^^^^^gülistan^^^^^^:

ölene rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum:((

7
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

Ah yavrum makinist ah! Biliyorum ki çooook ama çok zor şartlarda çalışıyorsunuz. Yüce Yaratan dan siz Makinistlerime hep hayırlı yolculuklar diler, Yüce Yaratan yar ve yardımcınız yolunuz açık bahtınız ak olsun!Sizi Yüce Yaratana emanet eder geçmiş olsun dileklerimi iletir vefat eden vatandaşımıza Yüce Yaratan rahmet ve merhamet, yaralılara da yüce yaratandan acil şifalar dilerim. Yüce Yaratan yakınlarına da sabır ve metanet dilerim.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title