Haberler

Esad Hıristiyan Kasabasında Paskalya Kutladı

Güncelleme:

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Malula kasabasında kiliseleri ziyaret ederek Hıristiyan halkın Paskalya Bayramı'nı kutladı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, geçen hafta muhaliflerin elinden yeniden aldığı Malula kasabasında kiliseleri ziyaret ederek Hıristiyan halkın Paskalya Bayramı'nı kutladı.,

ESAD MUHALİFLERE GÖVDE GÖSTERİSİ Mİ YAPIYOR?

Esad ’ın ziyareti, Facebook sayfasında Hıristiyan bir rahiple birlikte zarar gören Hz. İsa ve Meryem mozaiklerini tutarken görüldüğü bir fotoğrafıyla duyuruldu. Esad’ın bu haberle muhaliflere karşı gövde gösterisi yaptığı düşünülüyor. Zira, ülkedeki Hıristiyanların korunması, geçen haftalarda muhaliflerin direnişi dini bir bölünmeye çektiği iddialarının ardından gündeme gelmişti. 

ESAD'IN PASKALYA MESAJI

Devlet televizyonunda geçilen açıklamada, “Hz. İsa’nın diriliş gününde, Devlet Başkanı Esad Malula’nın kalbinden tüm Suriyelilere mutlu bir Paskalya Bayramı diliyor” ifadelerine yer verildi. 

MANASTIR, MUHALİFLERLE ÇATIŞMADA ZARAR GÖRDÜ

Esad’ın muhaliflerle çatışmalar sırasında zarar gördüğü belirtilen Aziz Sergius (Mar Sarkis) manastırında incelemelerde bulunduğu bilgisi ise, “En ağır terörist saldırıların bile kültürel mirasımız ve medeniyetimizi silmeye gücü yetmez. Tüm diğer Suriye’nin tarihi mirasları gibi Malula da ülkeyi hedef alan barbarlığa ve gericiliğe karşı direnmeye devam edecek” denilerek verildi.

Beşinci yüzyıldan kalma manastırın Ortadoğu ’nun en eski yapılarından olduğu biliniyor. Malula, geçen Aralık ayında El Kaide bağlantılı El Nusra örgütü tarafından ele geçirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Beşşar Esed Facebook Suriye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (16)

Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Zaten Esed'in başında olduğu Baas partisini kuran,babası hristiyan annesi yahudi olan bir fransız hristiyanı,başka ne beklenirdiki..bombaladığı müslüman mahallelerinimi ziyaret edecekti.

14
10
yanıtYanıtla
yusuf seyityusuf seyit:

Esad Rusya'nın. Köpeği sana söz. Veriyorum. En kısa zamanda öleceksin seni o Masumların kanında bogacagız

6
17
yanıtYanıtla
okanm.gurbuz_85@hotmail.com:

buda alevilere kapak olsun onlar hala bunu alevi saniyo:))

10
12
yanıtYanıtla
Alevibjk_lise1993@hotmail.com:

Asıl Sünni'lere kapak olsun. Sünniler islam adına Hristiyan ve diğer azınlıkların kafasını keserken, Esad Alevi hoşgörüsünü tüm batıya göstermiş oluyor..

yanıt0
yanıt0
mustafa atamecit@hotmail.com:

bizim kemalide alsaymis yanina, nasilsa dinleri ayni, oraya heyette göndermisti

13
9
yanıtYanıtla
seyit.kseyitkalander@yahoo.com:

Savaş öncesi suriye halkı barış içinde yaşıyordu taki batılı emperyalist güçler çomak sokana kadar vede yavarleri recep dayyip adama kardeşim dedi sonrada arkasından vurdu

16
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLARrifatguler@yandex.com:

PASKALYA YUMURTASI DA YEMİŞTİR. LANET OLASI.

10
5
yanıtYanıtla
TIT-Yzb.Ergenmemed@msn.com:

Türk İntikam Tugayı Adına ALLAH KERİM ve AND OLSUNKİ.... SENİ ÇARMIHA GERMEZSEK ....Deccal Esad...

7
7
yanıtYanıtla
hacıhaci@gmail.com:

Ne yapsın adamın eli mecbur tüm yobazlar saldırıyor ona

13
1
yanıtYanıtla
İranın esediigorucu@hotmail.com:

'İran İslam Cumhuriyeti(!!!!???'nin desteğiyle. İrana hiç güvenilmemeli, hüçbür zaman destek olunmamalı. Düştüğü yerde perişan olmalı ki islam alemi huzur bulsun

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title