Haberler

Erzurum Gençlik Merkezi'nin Büyük Başarısı

Ağustos ayı gençlik merkezleri sıralamaları belli oldu. Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi Türkiye ikinci olurken, "Şehirler ve Kültürler Projesi'ne de Erzurum en fazla katılımı sağlayan illerden biri oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Ağustos ayı başarı sıralaması açıklandı. Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi Türkiye ikincisi oldu. Başarı sıralamasında Nevşehir Ürgüp Gençlik Merkezi birinci olurken, Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi ikinci sırada yer aldı. Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi ise üçüncülüğü elde etti. Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Şehirler ve Kültürler Gezisi İl Koordinatörü olan Köksal Kaçmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başarılı sıralamasında ilk üç içinde yer aldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Kaçmaz, "Bakanlığımız bu başarı sıralamalarını yaparken faaliyetlere, üye kayıtlarına, projelere, şehirler ve kültürler gezisine katılıma ve gençlik kampları katılım sayılarına bakıyor. Bizde Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi olarak büyük bir başarı göstererek en başarılı üç gençlik merkezi arasında yer aldık. Bu başarıda özveri ile çalışan gençlik liderlerimizi, üyelerimizi ve bize destek olan tüm gönüllüleri tebrik ediyorum" dedi.

KALEM SİLGİ TOPLADILAR

Bu arada Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri, gençlik liderleri hafta sonunu boş geçmedi. KPS Sınavlarını fırsat bilen gençlik liderleri sınav salonlarının önünde adeta nöbet tutarak, sınav sonunda adaylardan kalem, silgi ve kalem açacağı topladı. Toplanan kırtasiye malzemeleri belirlenen dar gelirli okullardaki öğrencilere dağıtılacak. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Palandöken Nevşehir Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title