Haberler

18 İşçinin Mahsur Kaldığı Madene 'Robot Kamera' Gönderildi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin kurtarılması çalışmalarına destek vermek üzere İSKİ'den teknik ekip ve 450 metre derinlikten görüntü aktarabilen "robot kamera" mobil aracı gönderdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, su baskını dolayısıyla işçilerin maden ocağında mahsur kaldığı Karaman'a İSKİ'den teknik ekip gönderildiği belirtildi.

Maden ocağında su tahliye çalışmalarına destek vermek üzere, yer altında 450 metre derinlikten görüntü aktarabilen "robot kamera" mobil aracının da bölgeye yollandığı aktarıldı.

GÖRÜNTÜLER MOBİL ARAÇTAN İZLENEREK

Açıklamada, 4 uzman personel ile maden ocağında kamerayla arama yapılacağı ve görüntüler mobil araçtan izlenerek arama kurtarma çalışmalarına destek verileceği bildirildi.


Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ermenek Karaman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

serkan:

katil akp

32
32
yanıtYanıtla
anti gerçekten uzak:

zamanlaması manidar tamda onun bunun silahlı adamları Türkiye den geçerken bu kazanın meydana gelmesi düşündürücü bilirsiniz son günlerde maden kazalarına halkın hassasiyeti yüksek yabancı askerlerede hassas iki hassas bir araya gelince bir birini gölgeler bu arada gölgenin karanlığıda birilerinin işini kolaylaştırır

15
14
yanıtYanıtla
ali:

smokinle gezin siz. işçiler ölsün hep. haram zıkkım olsun aldığınız o maaşlar hepinize. 25 milyar bi vekil maaşı.

26
0
yanıtYanıtla
Nühü:

Düşük olan maaşlarını bile alamıyorlar razılar, öğle yemeği yok demiş patron razı gelmişler, yemek arasıda yok demiş 15 dakika idare edin demiş tamam demişler, wc molası yok yanınıza kova alın demiş peki demişler, bir süre sonra belki maaşlarınızı veririm demiş oldu çalışalım demişler. Ucuz olsun diye asansör, raylı sistem, güvenlik 0 yapılmış. işçiler razıyız abi çalışalım yeter demişler. Servis yok kendi imkanınızla gelin demiş bu seferde patron. kmlerce yürümeye tamam demişler. işte bu koşullar altında bizim enerjimiz için kömür çıkartılıyor. Devlette buna tamam diyip ruhsat verip çalışın demiş. Şimdi suçlu kim ?

19
0
yanıtYanıtla
zaza:

tey tey teyyyyyy

2
16
yanıtYanıtla
ALİ RIZA ÖZMEN:

MADEM BÖYLE BİR TEKNOLOJİ VARDI NEDEN AYNI GÜN GÖNDERMEDİNİZ

12
5
yanıtYanıtla
taklamanya:

Ak Saray'' ın bir odası 1000tane yaşam odası fiyatına. Dünyanın en büyük Başkanlık binasından onlarca kat büyük, Madenin işletme sahibi 2 dönem üst üste AK Belediye Başkanı, kaza daha öncede olmuş, kapatılması için her yerden uyarılmış, ama çalıştırılmaya devam edilmiş. Artık utanında eleştirin kutsal halifenizin har vurup harman savurmasını. Hz. Ömer nire sizin fitbolcu nire. . .

14
2
yanıtYanıtla
Nühü:

Bu çalışma koşullarına uygundur onayı verenler medeni bi ülkede makamlarında 1 gün duramazlar.

12
3
yanıtYanıtla
DKNA:

AYOL ŞİMDİ Mİ AKLINIZA GELDİ KAMERA. ?ADAMLARIN ÖLMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ. ?

8
3
yanıtYanıtla
realisto:

Mahsur işçi demek yerine mevta işçi deseler daha doğru olur bu saatten sonra.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title