Haberler

Erman Toroğlu: Erkan Koyuncu'nun Ölümü Cinayet

Güncelleme:

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, tesislerin kapısına sıkışarak vefat eden foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun ölümüyle ilgili Galatasaray Kulübü'nü cinayetle suçladı.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın idmanını izlemek için Florya'ya giden ve tesislerin kapısına kafası sıkışan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayata gözlerini yummuştu. Talihsiz olay üzerine spor camiası yasa boğulurken Sabah gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Erkan Koyuncu'nun ölümüyle ilgili sert bir yazı kaleme aldı ve Galatasaray Kulübü'nü cinayetle suçladı.

İşte Erman Toroğlu'nun "Bunun adı cinayet" başlıklı yazısı...

Arkadaşımız Erkan Koyuncu'nun ölümü için kaza diyorlar, şanssızlık diyorlar, diyorlar da diyorlar... Ama bir türlü insanların suratlarına bir tokat gibi gerçeği vuramıyorlar. Arkadaşlar, Erkan Koyuncu'nun ölümü resmen cinayettir. Bakınız neden; bu yazacağım cümleleri yalnız G.Saray için değil birçok takım için kullanabilirsiniz. Erkan kardeşimizin ölümüne sebep olan kapı neden yapılır, neden böyle bir kapıya ihtiyaç vardır? Öncelikle fanatik taraftarların kötü geçen maçlardan ya da şampiyon olamadıkları sezonlardan sonra tesisleri basacağının korkusundan.

BASINA CEZAEVİ KAPISI MI OLU

İkincisi 'gazeteciler o tesislere rahat giremesin' mantığından. Peki bütün bunları yaratanlar kimler? Çok net söylüyorum yöneticiler. Uzağa gitmeyin, Manchester United, G.Saray maçı için Yeşilköy'e indiğinde misafir futbolculara bazı G.Saraylı taraftarların yapmadığı kalmadı. Futbolcuları diğer kapıdan kaçırdılar. Ben televizyonda, "Bunları yapanlar, bu şiddeti yaratanlar insan olamazlar, hayvanlar" dedim. Bir dakika sonra ateş etmeye başladılar, "Erman hoca G.Saraylı taraftarlara hayvan dedi" diye. Erman hoca bütün G.Saraylı taraftarlara hayvan diyecek! O işi yapanlar azınlıkta ama o işi yapanlara prim verenler perdenin arkasına kaçıp hesap vermiyorlar. Taraftarlar, işler iyi giderken güzel; işler kötü gidip tesisleri basınca o cezaevi kapıları inşa ediliyor. Peki o cezaevi kapıları yalnız taraftar için mi yapılıyor, hayır basın mensupları için de... Çünkü basın mensupları haber alamıyorlar ve o az paraya çalışan muhabir, foto muhabir arkadaşlarımız haber almak, foto çekmek için kıvranıyorlar. Takip ettikleri kulübün aleyhine bir haber verilirse 'tu kaka' oluyorlar. Onlara basın toplantılarında hakaretler ediliyor. Düşünün basın toplantılarında basına hakaret edildiğinde kamera, mikrofon ve fotoğraf makineleri oraya bırakılıp protesto edilse sonuç ne olur? Ne olur biliyor musunuz, ben söyleyeyim, kovulurlar. Sonra da yalan haber yapıyorlar diye duyurulur. Aslında yalan haberler yapmıyorlar ama bu haberler yöneticilerin işine gelmiyordur. Peki o yöneticilerden bazıları gazetecilere yalan haberler yaptırıyorlar. Mesela diyorlar ki "Emenike G.Saray'a gidecek yaz" diyor. Karşı taraf da "Ama siz alacaksınız" diyor. Cevap "Olsun sen yaz." Ters manyal.

"BUNUN ADI CİNAYET"

Sonunda ne oluyor, o idareciler bazı basın mensuplarını, yani işini düzgün yapanları yalan haber yapmakla suçluyorlar. Yani yalanı kendileri yazdırabilirler. Genç Erkan kardeşimizin ölümü, yani bir gazetecinin başının ezilmesi tesadüf değildir. Bu taammüden olan bir cinayettir. Sakın ağır yazdığımı düşünmeyin. Çok fazla uzağa gitmeyin arkadaşlar!

"TRİBÜNE OYNARSAN ÖLÜVERİRSİN"

Alman futbolunu yönetmekte Beckenbauer en etkin isimlerden. Yanında da kendisi gibi bir sürü kişi var. Kim bunlar; Avrupa ve Dünya kupalarını kazanmış Alman Milli Takımı'nın eski oyuncuları. Bazıları da kulüp başkanları. Bizde kimler var, Aziz Yıldırımlar var, Ünal Aysallar var, var oğlu var. Olayın özü bu kadar. Tribüne oynarsan olacağı bu, daima ölüverirsin. Sahaya oynarsan Avrupa ve dünya şampiyonu olursun. Bu kadar basit

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Erman Toroğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title